Vaga: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom u januaru i donijeće vam mogućnost da pokrenete nove velike projekte. Ovo je i povoljan period da pokrenete sopstveni posao ako to imate u planu u 2020. godini.

Jupiter će u februaru praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete bolji osjećaj za finansijska ulaganja i proširićete ponudu vaših poslovnih usluga. Tokom marta i aprila ćete imati niz srećnih okolnosti koje će vam donijeti uspjeh u kreativnim poduhvatima. Imaćete ideje kako da postignete bolji promet robe i usluga.

Tokom maja i juna ćete imati teškoća ako se bavite trgovinom. Sunce će biti pomračeno u junu u vašem polju posla, što će vam donijeti pad prometa, a može se dogoditi i da vi izgubite pozicije na kojima se nalazite.

Tokom jula i avgusta ćete morati da neke rokove pomijerate za kasnije, jer će vam obim posla biti umanjen, a samim tim i sredstva. Dobro bi vam došao odmor. Biće neophodno da vaše planove drugačije postavite i da se bolje organizujete.

Od septembra do sredine novembra će Mars biti retrogradan u znaku Ovna. To će vam donijeti teškoće i zastoje na polju javnosti i partnerstva. Imaćete ozbiljne nesuglasice sa saradnicima i poslovnim partnerima, zbog čega će se sporo razvijati aktuelni zajednički poslovi. To će vam nanijeti gubitke.

U decembru će Jupiter praviti konjunkciju sa Saturnom u znaku Vodolije, što će vam donijeti uspjeh na polju kreativnosti. Jedan vaš projekat će dobiti subvencije i donijeće vam profit.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak godine će vam biti pomalo stresan, jer ćete biti skloni sumnjičavosti, a vaš partner će se ponašati čudno. Tokom marta ćete nailaziti na napete odnose, jer će se vaš partner ponašati represivno i pokazivaće težak karakter. Retrogradna Venera u maju zahtijevaće da se ozbiljno prihvatite rješavanja proteklih neslaganja u odnosu, kako biste ga popravili.

Ljetnji period bi vam odgovarao za odlazak na zajedničko putovanje, kako biste ostvarili više ravnoteže u vezi. Od septembra do novembra će Mars biti retrogradan u vašem polju ljubavi. To vam donosi velike napetosti i neslaganja u vezi. Tek od decembra ćete uspjeti da razriješite veći dio nesuglasica i da počnete da uspostavljate poljuljano povjerenje.

Ako ste slobodni, otkrićete kako je skoro svako, ko vam bude privukao pažnju, nemirna osoba avanturističkog duha, što vam neće odgovarati. Željećete da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim ko će biti pored vas i neće imati potrebu da neprestano istražuje i juri na sve strane.

Započećete nekoliko veza tokom ove godine ali će se svaka pokazati površnom i promjenjivom. U jesenjem periodu ući ćete vezu sa bivšim partnerom, ali to neće trajati. Tek krajem godine vas očekuje povoljna šansa.

Starije Vage će na proljeće upoznati osobu u koju će se zaljubiti i sa kojom će ubrzo ući u vezu. Uživaćete u vezi do jeseni, a onda će početi neslaganja, napetosti i svađe koje neće moći lako da se riješe i koje mogu da dovedu do prekida veze.

Zdravlje. Tokom većeg dijela 2020. godine bićete dobrog zdravlja. Praktikovaćete često relaksacione vježbe, a bićete zainteresovani i za vježbe joge, meditaciju i druge metode koje vam mogu poboljšati opšte zdravstveno stanje i umanjiti posljedice stresa. U jesenjem periodu doći će do pada vašeg imuniteta. Akupunktura bi vam pomogla da spriječite ozbiljnije tegobe.

Hrana. Vaša ishrana treba da bude kalorična i da sadrži dosta proteina. Riba vam se preporučuje često, kao i masline, urme, grah i špinat. Orahe, lješnik, sjemenke bundeve takođe bi trebalo često da uzimate u ishrani. Mlijeko, ječmene pahuljice i suvo grožđe jedite za doručak. Izbjegavajte masnu i pečenu hranu, kao i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi: 8, 13, 15, 21, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info