Strijelac: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Mars će u januaru ući u vaš znak i donijeće vam više motivacije i energije koju ćete ulagati u ostvarenje vaših ciljeva, a naročito u pokretanje novih projekata. Vaš autoritet će doći do jačeg izražaja kao i vaše rukovodeće sposobnosti.

Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju novca, što će vam donijeti podršku iz izvora koji ćete držati u tajnosti, a odakle će pristići veći dio finansija za pokretanje jednog dugoročnog i ekonomski vrlo isplativog projekta. Neke rokove ćete ipak morati da pomijerate, jer će pripreme za ovaj novi projekat biti obimne.

Vaš vladar Jupiter će u februaru praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj za organizaciju poslova, investicije i korišćenje raspoloživih resursa. Bićete u mogućnosti i da obnovite sredstva za rad. Jedine teškoće ćete imati oko završetaka planiranih rokova zbog retrogradnog kretanja Merkura u vašem polju završetaka.

Mars i april će vam donijeti novi priliv finansija zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Plutonom. Od sredine maja i u junu će Venera biti retrogradna. Na teškoće ćete nailaziti na polju javnosti.

Sunce će biti pomračeno na početku Raka u junu i donijeće vam pad platnog prometa, što će otežati dalji napredak važnih projekata. Juli i avgust su vam prilično teški mjeseci za priliv finansija. Nedostajaće vam veći dio neophodnih sredstava i doći će do zastoja u vašem poslu. Ako možete, otiđite na odmor.

Od septembra do sredine novembra će Mars biti retrogradan u znaku Ovna. U ovom periodu izbjegavajte ulazak u rizične poslove i investicije, jer biste mogli da se nađete na velikom gubitku. Poboljšanje vam stiže u decembru kada se Jupiter i Saturn nađu u konjunkciji na početku znaka Vodolije. Pokrenućete nove dugoročne projekte i postići veliki uspjeh.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prvi kvadrat 2020. godine biće za vas i vašeg partnera pun mogućnosti za zajedničke slobodne aktivnosti, zabavu i unošenje nečeg kvalitetnog i novog u vašu vezu. Jedno drugom ćete pružati iskrenu ljubav i pažnju. Vaša veza će biti dinamična. Od sredine maja do kraja juna će Venera biti retrogradna u vašem polju ljubavi. Doći će do emotivnog zahlađenja i čestih nesuglasica.

Druga polovina godine će vam biti promjenjiva. Tokom ljeta ćete imati manje vremena nego što želite da se posvetite voljenoj osobi. Nakon toga će se vaš partner ponašati napeto, nemirno i biće težak za saradnju, naročito od septembra do decembra. Tek kraj godine vam donosi opuštanje, poboljšanje komunikacije i slaganje oko novih zajedničkih planova.

Ako ste slobodni, imaćete više prilika da uđete u novu emotivnu vezu u prva četiri mjeseca 2020. godine. Vama će više odgovarati zabava i neobavezne veze, avanture. Nećete željeti da se vezujete kako ne biste kasnije imali razočarenja.

Tokom ljeta imaćete puno putovanja i druženja. Upoznaćete nekoga u koga ćete se zaljubiti i započećete vezu, ali će vam jesenji period donijeti nesuglasice, pojačane strasti, ljubomorne ispade. Prekinućete vezu. Šansa za novu vezu će vam se pružiti u decembru.

Nešto stariji Strijelci će tokom marta upoznati osobu koja će ih privući svojom energijom i atraktivnim izgledom. Započeće vezu, ali će se ubrzo uvjeriti da se oko brojnih stvari ne slažu sa novim partnerom. Veza će se pokazati komplikovanom.

Zdravlje. Početak 2020. godine biće povoljan po vaše zdravlje. Bićete u pokretu, posjećivaćete teretanu ili ćete praktikovati druge metode za zdrav život. Proljeće će vam donijeti promjenjivo zdravlje. Tokom ljeta će vam smetati vrućine. Zaštitite se od jakog sunca i kontrolišite krvni pritisak. Izbjegavajte stresne okolnosti. Od septembra bićete stabilnog zdravlja.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu hranu i onu bogatu vitaminima i proteinima. Sušeno voće, integralne žitarice, sa dodatkom jogurta, uzimajte češće za doručak. Od voća će vam prijati grožđe, kajsije, maline i kivi. Povrće jedite sezonsko i uglavnom kuvano. Meso i ribu možete bez ograničenja uzimati. Izbjegavajte slatkiše i pečeno meso.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info