Škorpija: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. U januaru ćete započeti sa organizovanjem jednog velikog i dugoročnog projekta koji ćete pokrenuti čim se steknu uslovi i skupe potrebna sredstva. U tu svrhu ćete voditi obimne poslovne pregovore i sastanke.

Tokom februara ćete prikupiti najveći dio sredstava, radnog materijala, sirovina i finansija, zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Neptunom. Bićete kreativni i uspjećete da nađete produktivne načine da ubrzate razvoj kako aktuelnih radnih zadataka, tako i da pripremite teren za nove.

Tokom marta i aprila ćete ostvariti veliki uspjeh u oblastima komunikacija, trgovine, transporta i proizvodnje. Venera će biti retrogradna od sredine maja do kraja juna, što će se nepovoljno odraziti na vaš platni promet. To će vas primorati da rješavate zaostala dugovanja. Za to vrijeme će veći dio vaših poslova biti u zastoju.

Solarna eklipsa, na početku znaka Raka, u junu, dovešće do izostanka finansijske podrške koju očekujete i bićete primorani da se snalazite sopstvenim snagom i vještinom. Uspjećete da dovršite ono što je prioritetno i izbjegnete gubitke.

Tokom jula dogodiće se Lunarna eklipsa u vašem polju komunikacija, a Saturn će se retrogradno vratiti u to polje, što će dovesti do otežanih dogovora oko pokretanja novih projekata. Avgust bi vam bio najbolji za odlazak na odmor.

Od septembra do novembra vaš vladar, Mars, će biti retrogradan u znaku Ovna i u vašem polju usluga, što će onemogućiti proširenje obima vašeg poslovanja. Klijenti će biti nezadovoljni i imaćete sukobe sa nadređenima. U decembru će Jupiter praviti konjunkciju sa Saturnom i donijeće vam uspješan završetak važnih poslova i pokretanje nove proizvodnje ili privatnog posla.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, tokom januara će Venera prolaziti kroz znak Riba i bićete puni nježnosti i pažnje prema voljenoj osobi. Uživaćete u zajedničkoj zabavi, izlascima i intimnim trenucima. Sve do aprila vaša veza biće puna dešavanja i osjećaćete se ispunjeno. U maju će Venera krenuti retrogradno i nećete se dobro razumjeti sa partnerom. Dešavaće vam se česte nesuglasice.

Tokom ljetnjeg perioda, posebno od juna do sredine septembra, imaćete težak period u ljubavi kada nećete moći da se povežete dobro sa voljenom osobom. Vaša osjećanja će biti hladna, a partner će vas opterećivati. Od sredine oktobra će doći do poboljšanja, a do kraja godine ćete uspjeti da vratite potreban sklad u vašu vezu. Oboje ćete biti ispunjeni.

Ako ste slobodni, početak godine vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vam odgovarati gotovo u svemu. Ući ćete u vrlo dinamičnu vezu koja će biti puna zajedničkih putovanja, strasti i snažnih obostranih osjećanja.

To će trajati do maja, kada će sve to da se pretvori u nesklad i neprestane svađe. Odlučićete da prekinete ovu vezu. Tokom ljeta vas očekuju prolazne avanture, ali nećete naći pravo zadovljstvo. Tek krajem godine ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti novu i skladnu vezu.

Starije Škorpije će, u prvom kvartalu 2020. godine, kroz posao upoznati osobu sa kojom će početi da izlaze i ubrzo će ući u vezu. Veza će biti promjenjiva i nestabilna. Trajaće svega par mjeseci. Na jesen će vam se pružiti nova šansa.

Zdravlje. Potrebno je da pazite na vaše zdravlje i izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja. Bićete skloni da pretjerujete u životnim uživanjima, kao i u radu, avanturama, a sve to može da vas čini premorenima i sklonima povredama i upalama. Period od septembra do sredine novembra donosi vam sklonost virusnim infekcijama, glavobolji i kardio-vaskularnim smetnjama.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže veću količinu vitamina, proteina i vlakana za bolju probavu. Od povrća to su brokula, grašak i cvekla, a od voća banane, kruške, jabuke i avokado. Jedite više ribe, a meso umjereno. Integralne žitarice, sočivo, lanene sjemenke uzimajte češće. Pijte više tečnosti, posebno tokom jeseni.

Srećni brojevi: 6, 10, 14, 19, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info