Ribe: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom i otvoriće vam povoljne mogućnosti za uspostavljanje nove saradnje i za ostvarenje stabilnosti u već postojećim vidovima poslovne saradnje.

Jupiter će u februaru praviti sekstil sa Neptunom i pojačaće vaš osjećaj za rukovanje finansijama. Ako ste na nekom od rukovodećih položaja, imaćete bolji osjećaj kako da se odnosite prema podređenima i to će poboljšati vaš autoritet.

Merkur će u drugoj polovini februara biti retrogradan u vašem znaku, što će vas navesti da mijenjate neke vaše planove. Nailazićete na teškoće u organizaciji važnih radnih zadataka. Tokom aprila će Jupiter praviti konjunkciju sa Plutonom. Započećete saradnju sa finansijskim institucijama, pojedincima i preduzećima koji će investirati u razvoj vaših projekata. Od sredine maja do kraja juna, retrogradna Venera će dovoditi do odlaganja važnih rokova.

Solarna eklipsa u junu, na početku znaka Raka, onemogućiće realizaciju kreativnog posla koji ste planirali. Izbjegavajte rizične investicije. Tokom jula i avgusta imaćete teškoća u poslovnim odnosima i oko organizacije. Najbolje bi bilo da odete na odmor.

Od septembra do sredine novembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna i praviće vam zastoje i veće teškoće na polju novca. Doći će do slabog priliva neophodnih sredstava i vaša zarada će biti umanjena. Sa nadređenima ćete imati neslaganja.

U decembru će Jupiter praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam donijeti nov priliv sredstava iz izvora koji ste držali u tajnosti i uspjećete da pokrenete jedan važan posao koji ste dugo i pažljivo pripremali.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, retrogradni Merkur u vašem znaku, u drugoj polovini februara, zahtijevaće od vas da se posvetite poboljšanju komunikacije sa partnerom zbog boljeg međusobnog razumijevanja. Često će vam se dešavati nesporazumi. Uspjećete da se uskladite početkom proljeća oko zajedničkih planova. Potrudićete se da poboljšate uslove vašeg zajedničkog i porodičnog života.

Druga polovina 2020. godine proteći će vam u prijatnoj atmosferi i skladnim odnosima sa voljenom osobom. Oko većine zajedničkih želja i potreba u ljubavi ćete se dobro slagati. Provodićete više vremena zajedno, imaćete vremena za intimne zajedničke trenutke i zabavu. Ispunićete jedno obećanje. Tokom novembra vam nisu preporučljiva zajednička putovanja.

Ako ste slobodni, vaš optimizam u ljubavi biće uvećan i kada se zaljubite, nikakve prepreke neće moći da vas zaustave i obeshrabre. To vam može donijeti povremena razočarenja, ali će to trajati kratko i opet će vam se iznova vraćati optimizam.

Krajem proljeća upoznaćete osobu koja će vas privući svojim kvalitetima, kreativnošću i osjećanjima koja će vam pružati bez zadrške. Ući ćete u vezu koja će se u drugoj polovini godine razvijati u pozitivnom smjeru, uz povremene i prolazne nesuglasice.

Nešto starije Ribe će biti osjetljivih emocija, ali i odlučne da dobiju što žele u ljubavi. Blizak odnos sa jednom osobom, u koji ste polagali velike nade, prekinuće se tokom juna. Šansa za novu vezu pružiće vam se u oktobru. Iskoristiće je uspješno.

Zdravlje. Početak godine vam donosi osjetljivo zdravlje. Bićete pod stresom zbog velikih obaveza koje ste prihvatili. Važno je da se redovno odmarate. Bolje zdravlje vas očekuje već od sredine februara. Tokom ljeta izbjegavajte duži boravak na jakom suncu. Praktikujte izlete u prirodu i rekreativne fizičke aktivnosti. Psihosomatske smetnje imaćete sredinom jeseni.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži većinom lako svarljive namirnice. Izbjegavajte sve što je pečeno na ulju i meso sa roštilja. Unosite u organizam više tečnosti. Cijeđene voćne sokove, čorbe od povrća i mineralnu vodu možete svakodnevno uzimati. Meso i ribu takođe jedite češće. Od voća uzimajte suvo grožđe i urme, kao i citruse. Potreban vam je magnezijum.

Srećni brojevi: 3, 7, 12, 16, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info