Rak: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom tokom januara, što će vam na početku godine donijeti otvorene mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju javnosti, kao i da započnete novo poslovno partnerstvo koje će trajati na duži rok i gdje ćete biti uključeni u jedan veliki projekat. To će vam donijeti šansu za veliku i stabilnu zaradu.

Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom u februaru i to će vam donijeti više uspjeha u saradnji sa inostranim firmama. Za jedan projekat ćete dobiti finansijsku podršku koja će vam omogućiti da ga pokrenete kako ste planirali i uspjećete da ostvarite očekivane rezultate.

Tokom marta i aprila imaćete dobar osjećaj za investicije i to će vam omogućiti da uvećate vašu zaradu. Najviše uspjeha imaćete u poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Ugovori koje sklopite do maja donijeće vam višestruku korist. Retrogradna Venera će vam tokom maja i juna praviti smetnje u vidu tajnih aktivnosti koje će se odvijati iza vaših leđa i na vašu štetu.

Pomračenje Sunca će se odigrati u junu na početku vašeg znaka, što će umanjiti vaš autoritet i može dovesti do pada sa položaja ili otkaza na poslu. Budite pažljivi kako biste to izbjegli ili bar znatno ublažili. Tokom jula i avgusta ćete nailaziti na probleme u odnosima sa klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima. Ovo nije dobro vrijeme za ulazak u nove poslove zajedničkog tipa.

Mars će biti retrogradan u vašem polju posla od septembra do sredine novembra i donijeće vam zastoje, sukobe sa nadređenima i velike napetosti. Bićete stalno pod pritiskom. Decembar vam donosi poboljšanje zahvaljujući konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se povoljno odraziti na vaš platni promet pa ćete se naći na dobitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Saturn će na početku godine praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi i donijeće vam mogućnosti za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Vaš odnos sa voljenom osobom će biti stabilniji i lakše ćete se prilagođavati jedno drugom u svemu. Pružaćete nesebičnu podršku voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice su moguće sredinom marta.

Od jula ćete rješavati nešto što ste duže vrijeme odlagali i što vam je pravilo nesporazume u vezi. To će vam tokom avgusta i septembra praviti ozbiljne probleme u odnosu, ali ćete uspjeti da nađete zajednički prihvatljivo rješenje. Od oktobra do kraja godine ćete praviti planove o zajedničkim akcijama, putovanjima i zabavi, što će odgovarati vašem partneru.

Ako ste slobodni, na samom početku 2020. godine, zahvaljujući konjunkciji Saturna sa Plutonom u vašem polju ljubavi, bićete u mogućnosti da upoznate osobu sa kojom ćete započeti novu emotivnu vezu.

Obratite pažnju na ambicioznu i praktičnu osobu koju ćete upoznati na javnom skupu. Osvojiće vas i izgledom i osjećajem velike bliskosti. Do sredine godine ćete uživati u vezi, a velika iskušenja ćete imati od avgusta do oktobra. Ako ih prevaziđete, ostaćete u dugoj i srećnoj vezi.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja može da se pokaže kao njihov životni partner. To je neko ko vam odgovara i emotivno i intimno i s kim ćete imati dosta zajedničkog. Nekoliko mjeseci nakon upoznavanja počećete zajedno da živite.

Zdravlje. Jupiter, koji vlada vašim poljem zdravlja, će sve do decembra prolaziti kroz znak Jarca gdje je oslabljen. To će i vaše zdravlje činiti većim dijelom osjetljivim, što će od vas zahtijevati da se pridržavate zdravih navika i preventivnih mjera kako biste ojačali imunitet. Prolazne smetnje ćete imati u leđima ako budete fizički neaktivni. Moguće su i česte glavobolje.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje služe čišćenju organizma od štetnih materija. Potrebna vam je kalorična hrana, kao i namirnice koje sadrže vlakna. To su grašak, sočivo, grah, brokula, mrkva i cvekla od povrća, a od voća avokado, banane, jabuka i maline. Integralne žitarice uzimajte svakodnevno, a meso i mliječne proizvode umjereno.

Srećni brojevi: 5, 11, 17, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info