Ovan: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. U januaru ćete biti u mogućnosti da lakše funkcionišete na polju novca i da poboljšate metode za zaradu. Na poslovnom polju ćete pokrenuti jedan dugoročni projekat u koji će trebati dosta da uložite, ali koji će vam donijeti očekivane dobitke.

Čuvajte se spletki od strane nedobronamjernih osoba. U februaru ćete imati više motivacije i veliku snagu da ubrzate napredak na svim poljima. Imaćete dobar osjećaj za dobitne poteze što će vam donijeti i napredak u karijeri.

Tokom marta ćete poboljšati saradnju i unaprijediti vaše poslovanje. Otvoriće vam se mogućnost da investirate u projekte koji su šireg obima i zahtijevaju saradnju sa više većih preduzeća. Donijeće vam veliku korist. Tokom maja Saturn i Venera kreću retrogradno, što će usporiti vaše poslovne planove.

Solarna eklipsa u junu dovešće do kašnjenja važnih rokova i to će vam donijeti dosta teškoća. Dodatno će vam sve otežati retrogradni Merkur u vašem polju završetaka. Ljetnji period juli i avgust vam ne donose ništa novo. Dobro će vam doći odlazak na odmor.

Tokom septembra će vaš vladar Mars, koji će biti u vašem znaku, krenuti retrogradno, pa ćete morati da vodite više računa o vašem autoritetu. Poboljšanje vas očekuje od sredine novembra, kada Mars krene direktno.

Uspjećete da pokrenete sve što je bilo u zastoju i da se pobrinete da do kraja godine znatno poboljšate saradnju, posebno sa državnim i finansijskim institucijama, u čemu ćete imati pomoć konjunkcije Jupitera sa Saturnom u znaku Vodolije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prvi kvartal godine će vam biti promjenjiv na polju ljubavi. Mart i april vam donose najviše mogućnosti za ostvarenje sklada u odnosu sa voljenom osobom. Ostvarićete najveći dio zajedničkih ciljeva. Tokom maja će Venera biti retrogradna i otežavaće vam komunikaciju i dogovore sa voljenom osobom. Moguće su česte prepirke i emotivno zahlađenje.

Druga polovina godine, od jula do septembra, biće puna napetosti i nesklada u odnosu sa voljenom osobom. Izbjegavajte neiskrenost i pokušajte da razjasnite ono što vam ne bude jasno. U protivnom će doći do stvaranja nepovjerenja između vas dvoje. U oktobru ćete uspjeti da poboljšate odnos, ali će vam trebati neko vrijeme da ponovo uspostavite povjerenje i sklad.

Uživaćete u zabavi i prijatnim razgovorima sa partnerom tokom ljetnjeg perioda, kada biste mogli da češće odlazite zajedno na izlete, kao i na duži odmor. Više vremena ćete posvetiti svojoj porodici. Od sredine septembra do kraja godine nalazićete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Voljenoj osobi ćete pružati više nežnosti i iskrena osjećanja.

Ako ste slobodni, rano proljeće je za vas najpovoljniji period u 2020. godini da uđete u novu i skladnu emotivnu vezu koja može da traje dugo vremena. Privući će vas osoba koja je puna energije, staložena, ambiciozna i obrazovana. Radićete zajedno na nekom projektu ili u društveno korisnim akcijama.

Sredina godine vam donosi neslaganja oko zajedničkih želja i potreba u ljubavi, što će tražiti od vas da se jedno drugom prilagođavate. Uspjećete da se uskladite i pokazaćete iskrena osjećanja.

Stariji Ovnovi će upoznati u prvom kvartalu godine osobu u koju će se zaljubiti i sa kojom će imati dinamičan i komplikovan odnos. Sredinom godine ćete imati kraći prekid veze, ali ćete se pomiriti i ostaćete zajedno.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti uglavnom dobro i stabilno u prvoj polovini godine. Bićete puni energije i motivisani za sport i rekreaciju. Jesenji period će vam biti nepovoljan po zdravlje, jer će doći do pada vašeg imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama, hipertenziji, upalnim procesima, prehladi i glavoboljama. Obavite pregled i preduzmite preventivne mjere.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži dovoljnu količinu kalorija i proteina, kao i gradivnih materija. Uglavnom se držite sezonskog voća i povrća. Meso i ribu jedite umjereno, kao i mlijeko i mliječne proizvode. Integralne žitarice, ovsene pahuljice, sušeno voće možete često kombinovati za doručak. Izbjegavajte tešku i jako začinjenu hranu, kao i gazirana pića.

Srećni brojevi: 8, 11, 16, 20, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info