Lav: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete nešto novo na polju usluga što će uvećati obim vašeg poslovanja i donijeti vam, na duži rok, nove i zadovoljne klijente. Vaša zarada će na taj način početi da se uvećava. Važno je samo da ne ulazite u rizične investicije i da izbjegavate finansijske mahinacije.

Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom u februaru i uticaće na bolji obrt novca. Imaćete dobar osjećaj za investicije koje će vam donijeti dobitke. Tokom marta i aprila obratite više pažnje na odnose sa poslovnim partnerima, jer na tom polju može da dođe do neočekivanih obrta i komplikovanih situacija koje će tražiti hitna rješavanja.

Venera će od sredine maja pa do kraja juna biti retrogradna u vašem polju saradnje i bićete primorani da rješavate zaostale poslove i da reorganizujete odnose sa saradnicima. To će vas znatno usporavati u postizanju planiranih ciljeva. Solarna eklipsa će se odigrati u junu na početku Raka i donijeće vam teškoće u vidu spletki vaših tajnih neprijatelja i konkurencije. Pokušaće da ugroze vaš položaj.

Tokom jula i avgusta će doći do umanjenog priliva finansija na vaš račun, što vas upozorava da umanjite troškove i da izbjegavate da se zadužujete. Od 09. septembra do sredine novembra Mars će biti retrogradan. Nedostajaće vam podrška za veći dio onoga što imate u planu, a aktuelni poslovi će biti u zastoju zbog ograničenih sredstava. Odnosi sa nadređenima biće napeti.

Decembar vam donosi olakšanje, zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Saturnom u vašem polju javnosti. Pokrenućete važan zajednički projekat koji će vam donijeti dugoročnu dobit i stabilnost.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak godine vam je povoljan da uživate u ljubavi da voljenom osobom i da imate dovoljno vremena jedno za drugo. Imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete inicijativu za zajedničke izlaske, ostvarivanje zajedničkih planova i unošenje nečeg novog u vaš odnos. Tokom juna izbjegavajte neiskrenost, jer će to dovesti do velikih problema.

Druga polovina godine će zahtijevati prilagođavanja zbog obaveza koje ćete vaš partner i vi imati. To će vam ometati sklad u porodičnom životu, jer ćete imati manje vremena za porodicu i često ćete biti napeti, što će nepovoljno da se odražava na vašu vezu. Veliko poboljšanje vas očekuje u decembru kada ćete ostvariti veliki zajednički cilj i oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni, tokom februara ćete biti skloni zaljubljivanju i započećete jednu vezu koja će u početku biti slobodnog tipa, što će vam odgovarati. Kako vrijeme bude prolazilo, postajaćete sve bliži vašem partneru i probudiće se jake obostrane emocije.

Sredinom godine ćete napraviti tajni izlet sa drugom osobom, što će ugroziti opstanak veze u koju ste prethodno ušli. Može doći do prekida. Sve do decembra vam se neće pružiti nova prilika. Kraj godine vam donosi nove pogodnosti.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na više mogućnosti da uđu u novu vezu, ali će imati i više postavljene kriterijume. Važno je da izbjegavate tajne veze kojima ćete biti skloni. Neće vam donijeti očekivano zadovoljstvo. Potrudite se malo više.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom 2020. godine biti većim dijelom stabilno, pod uslovom da ne pretjerujete u radu i životnim zadovoljstvima. Izbjegavajte velika fizička i mentalna opterećenja, nalazite dovoljno vremena za odmor i radite svakodnevne rekreativne fizičke vježbe. Od septembra do novembra imaćete kardio-vaskularne smetnje.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži što više vitamina, kao i raznovrsno kuvano povrće. Od voća uzimajte veću količinu mandarina, borovnica i jabuka. Riba treba da vam se češće nalazi na jelovniku, a od mesa uglavnom piletina. Jogurt i integralni hljeb vam se preporučuju, kao i riža. Izbjegavajte slatkiše, masnu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi: 4, 11, 16, 18, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info