Jarac: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Vaš vladar Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku. Postaćete stabilniji u svom nastupu i lakše ćete se prilagođavati svim zahtjevima vašeg posla. Vaše stručne sposobnosti i autoritet postaće cijenjeni.

Preuzećete viši nivo odgovornosti, što može značiti i da ćete biti unaprijeđeni na jedno od rukovodećih radnih mjesta. Pokrenućete jedan novi dugoročni i veliki projekat.

Tokom februara će Jupiter praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osjećaj za organizovanje važnih i prioritetnih radnih zadataka. Bićete vješti u pregovorima i pribavljanju finansijskih i drugih neophodnih sredstava za rad. Na teškoće ćete nailaziti u ispunjavanju predviđenih rokova.

Tokom marta i aprila vaši poslovi će se odvijati stabilno. Od sredine maja do kraja juna Venera, koja vlada vašim poljem posla, biće retrogradna u znaku Blizanaca. Donijeće vam teškoće i zastoje u vezi usluga koje nudite, kao i nezadovoljne klijente. U junu će solarna eklipsa na početku znaka Raka dovesti do raskida jednog važnog partnerstva i ugovora, što će vam nanijeti štetu i gubitke.

Ljetnji period, od jula do septembra, donosi vam povremene smetnje u dogovorima, razmjeni informacija kao i u organizacionom delu. Bićete opterećeni povećanim obimom posla i odgovornostima. Nedostajaće vam korektna saradnja.

Od septembra do sredine novembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna i to će vam znatno otežavati da na vrijeme dovršavate radne obaveze. Zbog toga ćete imati konflikte sa nadređenima i finansijske gubitke.

Tokom decembra će doći do pozitivnog preokreta zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Saturnom u znaku Vodolije. Očekuju vas veći dobici. Investiraćete u jedan novi projekat koji će vam donijeti sigurnu zaradu u budućnosti i bolje pozicije u poslu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, period od januara do aprila vam je povoljan da sa voljenom osobom imate više zajedničkih trenutaka. Osmislićete zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i koje će dovesti do pojačane bliskosti. Tokom maja ćete morati više računa da vodite o kućnom budžetu. Nećete moći da se složite koliko novca da izdvojite za nove kupovine i renoviranja.

Solarna eklipsa dogodiće se u junu na početku znaka Raka i vašeg polja ljubavi. To će unijeti veliki nemir i nesklad u vaše odnose sa voljenom osobom. Tokom ljetnjeg perioda bićete povučeni i vaše povjerenje će biti umanjeno. Od septembra do novembra imaćete konflikte oko porodičnih odnosa. Uspjećete da riješite veći dio problema, do kraja godine, uz dosta truda.

Ako ste slobodni, početkom godine ćete biti više raspoloženi za neobavezne i površne veze. Može se dogoditi da uđete i u jednu tajnu vezu, ali će ona trajati kratko. Proljetni period će vam biti ispunjen pogodnostima za novu vezu.

Upoznaćete više osoba, ali vam nijedna neće odgovarati u dovoljnoj mjeri. Tokom ljeta ćete ponovo ući u jednu slobodnu vezu koja će biti dinamična, ali i napeta povremeno. Tek od sredine oktobra se može dogoditi da uđete u vezu koja bi mogla da bude stabilna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će u februaru upoznati osobu sa kojom će imati mnogo zajedničkog. Ubrzo ćete započeti vezu, da biste u zajednički život ušli sredinom ljeta. To će se pokazati teškim i zahtijevaće prilagođavanje sa obje strane.

Zdravlje. Potrebno je da se pridržavate zdravog načina života, preventivnih mjera kako bi vaš imunitet bio dovoljno snažan i u tu svrhu su vam potrebne svakodnevne fizičke vježbe rekreativnog tipa. Bićete pod stresom češće pa vam je neophodna i psihofizička relaksacija. Prehlada, virusne, probavne i psihosomatske smetnje su moguće tokom februara, juna i oktobra.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice, ali i one koje u sebi sadrže materije za čišćenje štetnih materija iz organizma. Voće i povrće jedite svakodnevno, najbolje prijesno. Meso i mlijeko, mliječne proizvode i jaja uzimajte umjereno. Ribu i morske plodove jedite bar jednom sedmično ili više puta. Izbjegavajte masnu i brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića.

Srećni brojevi: 6, 11, 17, 20, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info