Djevica: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom i donijeće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novog posla na dugoročnoj osnovi. Neki rokovi, koje ste sebi postavili, će se odužiti, jer će vam trebati mnogo rada i energije kako biste riješili prepreke i eventualne zastoje.

Sekstil Jupitera sa Neptunom, u februaru, donijeće vam finansijsku podršku i priliv sredstava i biće vam lakše da sve rješavate na vrijeme. Od marta do maja pokrenućete nešto novo na polju usluga i imaćete bolji promet i zadovoljne klijente.

Od sredine maja do kraja juna Venera će biti retrogradna u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Bićete neorganizovani i nailazićete na zastoje u oblastima komunikacija i trgovine. U junu će vam solarna eklipsa na početku Raka donijeti ozbiljne smetnje i štetu na polju saradnje i raskid sa pojedinim saradnicima.

Tokom jula i avgusta imaćete teškoće u realizaciji ciljeva na polju usluga, zanatskih djelatnosti i trgovine. Ovo vam je povoljan period za odlazak na odmor. Od septembra do sredine novembra će Mars biti retrogradan u znaku Ovna i u vašem polju platnog prometa, što će vam donijeti zastoje u obrtu finansija.

Ako budete imali veća zaduženja prema kooperantima i drugim povjeriocima, imaćete velike teškoće prilikom ispunjavanja finansijskih obaveza. Obim poslova će vam se smanjiti. Moraćete da odložite više važnih rokova. Bićete u minusu. Decembar će vam donijeti poboljšanje, zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Saturnom. Veliki uspjeh i uvećana zarada očekuju vas na polju usluga.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Jupitera sa Neptunom će u 2020. godini biti aktuelan nekoliko puta, zbog retrogradnog Jupiterovog kretanja. U februaru će vam donijeti veliku sreću u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete odličan osjećaj za potrebe vašeg partnera i pružaćete mu emocije upravo onako kako će najbolje biti prihvaćene i uzvraćene. Ostvarićete jednu zajedničku želju.

Retrogradna Venera u maju će vam donijeti mogućnost da razriješite nesuglasice iz prošlosti. U julu i avgustu izbjegavajte neiskrenost. Oktobar će vam biti nestabilan i nećete moći da se uskladite sa partnerom. Novembar i decembar će vam donijeti mogućnost unošenja novih zajedničkih interesovanja u vezu, što će vas zbližiti. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni, februar vam je povoljan mjesec za upoznavanje osobe koja će vam se na prvi pogled svidjeti i koja će vas privući vedrim duhom, optimizmom, emotivnom stabilnošću i kreativnim, maštovitim duhom. Počećete da se viđate i izlazite i ući ćete u vezu.

Sredina godine će vam biti nestabilna, jer ćete biti skloni da previše očekujete od vašeg partnera. Zbog sklonosti ka idealizovanju, moguća su razočaranja. Ako to prevaziđete, ostaćete zajedno i u drugoj polovini godine.

Nešto starije Djevice će biti neodlučne da li da se upuste u ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom se viđaju duže vrijeme. Prijedlog će biti da pokušate sa zajedničkim životom, ali ćete više puta odustajati dok se konačno ne odlučite krajem godine.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti stabilno u prvom kvartalu godine. Važno je da se više krećete i da održavate kondiciju u dobroj formi. Od aprila će doći do pada vašeg imuniteta pa vam se savjetuje da više vremena provodite na čistom vazduhu i u prirodi, kao i da redovno odmarate. Druga polovina godine, posebno od oktobra, donijeće vam više snage i energije.

Hrana. Neophodna vam je zdrava i umjerena ishrana. Na prvom mjestu treba da jedete integralne žitarice, rižu, sezonsko voće i povrće. Posebno će vam prijati kupus, celer i špinat od povrća, a od voća jagode, banane, breskve i dinje. Grah i sočivo mogu često da vam se nađu na jelovniku. Mlijeko, meso i slatkiše uzimajte umjereno. Potrebni su vam vitamini A i E.

Srećni brojevi: 6, 14, 17, 21, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info