Blizanci: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Januar će vam početi dinamično, jer ćete imati snažnu motivaciju da se posvetite odnosima sa poslovnim partnerima. Preuzećete vodeću ulogu u zajedničkim projektima. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom, što će dovesti do stabilnije finansijske situacije.

Započećete jedan dugoročni projekat koji vam donosi sigurni u veću zaradu. Kvadrat Marsa sa Neptunom će vam donijeti teškoće u radu sa klijentima i u javnim poslovima. Tokom februara će Jupiter praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osjećaj za investicije. Platni promet će vam se odvijati odlično, sa dobicima, a to će se nastaviti i tokom marta.

U aprilu će Jupiter praviti konjunkciju sa Plutonom i pokrenućete projekat koji će poboljšati vaše odnose sa saradnicima i uvećaće vaše dobitke. Tokom maja i juna, Venera će biti retrogradna u vašem znaku, što će vas primorati da ozbiljno poradite na svom nastupu i da popravite neke nepovoljne utiske koje ste ranije napravili u određenim situacijama na poslu. Solarna eklipsa u Raku uticaće nepovoljno po vaše finansije.

Tokom jula i avgusta bi vam najbolje bilo da odete na odmor. Moguće su teškoće na polju novca koje će vas dosta usporavati u realizaciji važnih radnih zadataka. Od septembra do novembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna, što će vam otežavati saradnju. Vaša motivacija će biti umanjena. Bićete često pod raznim pritiscima i u nesuglasicama sa nadređenima.

Solarna eklipsa u decembru će vam donijeti teškoće ako se bavite javnim poslom i u odnosima sa poslovnim partnerima. Poboljšanje vam donosi konjunkcija Jupitera sa Saturnom koja će vam otvoriti mogućnosti za izuzetno uspješnu saradnju sa inostranom firmom. Dobićete i finansijsku podršku za jedan vaš projekat koji ćete pokrenuti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku godine ćete imati teškoće u odnosu sa partnerom zbog neiskrenosti. U februaru ćete i povratiti povjerenje zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Neptunom.

Tokom maja i juna bićete skloni površnosti i flertu, zbog retrogradne Venere u vašem znaku. To će dovesti do svađe sa partnerom. Lunarna eklipsa u Strijelcu može ozbiljno ugroziti vašu vezu.

Ljetnji period vam donosi poboljšanje i bilo bi dobro kada biste otišli na putovanje ili odmor sa voljenom osobom. To bi vam pomoglo da se uskladite i da prevaziđete smetnje u odnosu. Tokom jesenjeg perioda, bićete previše zauzeti obavezama i vašem partneru će to smetati. Kraj godine donijeće vam dosta izlazaka, druženja i lijepih zajedničkih trenutaka.

Ako ste slobodni, februar će vam biti izuzetno povoljan mjesec za novo poznanstvo i ulazak u emotivnu vezu. Najviše izgleda imate da preko poslovnih ili društvenih aktivnosti ili akcija upoznate osobu sa kojom ćete imati lijepe zajedničke emocije i dobru komunikaciju.

Od sredine godine doći će do prvih neslaganja i ljeto će vam biti promjenjivo. Veza će biti čas skladna, a čas ćete se prepirati oko raznih nepotrebnih sitnica. Ako ne uspijete da se prilagodite jedno drugome, prekinućete vezu.

Stariji Blizanci će biti skloni da sjede na dvije stolice, da ulaze u tajne ili paralelne veze. Lako vam se može dogoditi da to bude otkriveno i da ostanete sami. Budite pažljivi i izbjegavajte da dajete velika obećanja koja kasnije nećete ispuniti.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom prve polovine 2020. godine biti dosta dobro. Bićete u dobroj kondiciji, brinućete o svom zdravlju i imunitet će vam biti pojačan.

U drugoj polovini godine, posebno u periodu od septembra do novembra, bićete osjetljivog zdravlja zbog retrogradnog Marsa. Moguće su smetnje sa krvnim pritiskom i druge vrste kadio-vaskularnih smetnji.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži svježu hranu, pretežno voće i povrće, sa dodatkom ribe i sireva. Važno je i da uzimate dodatke za ishranu koji sadrže magnezijum B i D vitamin, kalcijum i folnu kiselinu, jer će biti neophodni za neometan rad vašeg organizma. Izbjegavajte brzu hranu, slatkiše, alkoholna pića i sve što dovodi do povišenog holesterola u krvi.

Srećni brojevi: 7, 12, 15, 18, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info