Bik: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Uran će u januaru krenuti direktno u vašem znaku što će vam otvoriti mogućnost da veliki dio svojih ideja pokrenete i razradite. Na taj način ćete poboljšati svoje poslovanje, a naći ćete i bolje načine da privučete više klijenata, kupaca vaše robe i korisnika vaših usluga.

Vi sami ćete uspjeti da se istaknete. Bićete u mogućnosti da započnete saradnju sa jednom velikom firmom iz inostranstva. Budite pažljivi što se tiče finansijskih transakcija. Retrogradni Merkur će vam, tokom februara, ometati poslovne pregovore i dovoditi do zastoja u planovima. Sekstil Jupitera sa Neptunom donijeće vam dobitke kroz finansijske poteze za koje ćete imati dobar osjećaj.

Tokom marta i aprila će vaš autoritet i stručne sposobnosti biti istaknute, što vam može donijeti unapređenje. Ovo je i povoljan mjesec da započnete sopstveni posao ako to imate u planu. Solarna eklipsa na početku Raka u junu će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Bićete u dugovima.

Tokom jula i avgusta ćete rješavati probleme koji će se pojaviti na polju saradnje. Tokom septembra će biti potrebno da se dobro organizujete kako biste postigli važne rokove na vrijeme. Oktobar vam je jedan od boljih mjeseci u godini, jer ćete uspjeti da dobijete finansijsku podršku za projekat koji ćete imati u planu da pokrenete.

Tokom decembra izbjegavajte velike finansijske transakcije, jer će Sunce biti pomračeno u vašem polju platnog prometa. U decembru će Jupiter i Saturn biti u konjunkciji u vašem polju posla i donijeće vam veliki uspjeh i nove mogućnosti za napredak u karijeri na dugoročnom nivou.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars će u januaru praviti kvadrat sa Neptunom i dovešće do nesuglasica sa partnerom zbog vašeg neiskrenog i tajanstvenog ponašanja.

Povoljan period za ljubav ćete imati od marta do maja kada ćete unijeti nešto kvalitetno i novo u vaš odnos sa voljenom osobom i kada ćete iskreno pružati svoja osjećanja. Pokazaćete inicijativu u zajedničkim akcijama.

Ljetnji period vam može donijeti napetosti, posebno od avgusta, kada će Mars praviti niz izazovnih aspekata. Od septembra do novembra će Mars biti retrogradan. Vaš odnos sa partnerom će biti vrlo napet. Nedostajaće vam podrška i razumijevanje, a svađe će biti česte. Od sredine novembra će se situacija popraviti i uspjećete do kraja godine da ostvarite bolji sklad.

Ako ste slobodn, sredina proljeća donijeće vam najviše mogućnosti da upoznate nekog ko će vam odgovarati i sa kim ćete moći da uđete u novu emotivnu vezu. U početku će vaša nova veza biti dinamična i puna obostranih emocija.

Od sredine ljeta će doći do ozbiljnijih nesuglasica. Ako ne uspijete da ih riješite, jesen vam donosi raskid veze i veliko razočaranje. U tom slučaju se može lako dogoditi da se sretnete sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i da obnovite vezu. Ovog puta sa uspjehom.

Stariji Bikovi će više puta pokušavati i odustajati od ulaska u vezu sa osobom koja im se duže vrijeme sviđa. Nećete uspjeti da se uskladite. Upoznaćete sredinom godine osobu sa kojom ćete ući u tajnu vezu, ali ćete do oktobra da se raziđete.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti u odličnoj formi tokom proljeća. Imaćete jak imunitet, puno energije, više ćete se kretati i živjeti zdravim tempom. Preduzimaćete preventivne mjere za očuvanje stabilnog zdravlja.

Tokom ljeta ćete biti osjetljivog zdravlja, jer ćete biti skloni da pretjerujete u životnim zadovoljstvima. Tokom jeseni ćete biti skloni urološkim smetnjama.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica bogatim vitaminima. Najviše će vam prijati sezonsko voće koje je neophodno da jedete svakodnevno. Posebno voće koje u sebi sadrži veću količinu tečnosti kao grožđe, dinje i breskve.

Povrće jedite kuvano i prijesno. Meso i mliječne proizvode uzimajte često. Potrebno vam je više magnezijuma i minerala.

Srećni brojevi: 4, 9, 15, 18, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info