Vodolija: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars ulazi u znaka Strijelca 03. januara, što će vam donijeti motivaciju da se usmjerite u poboljšanje odnosa sa saradnicima i preuzećete važniju ulogu u zajedničkim poslovima. Biće vam lako da organizujete sve što je neophodno kako bi vaša poslovna saradnja bila efikasnija i kako biste lakše postizali planirane ciljeve.

Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara i donijeće vam korisne uvide kako da poboljšate zaradu kroz korišćenje raznih zakonskih povlastica koje bi vam mogle umanjiti troškove. Jedan vaš tajni plan će početi uspješno da se realizuje zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem.

Venera će 13. januara ući u znak Riba i pojačaće vaš osjećaj za rukovanje novcem. Ostvarićete uspješne investicije koje će vam donijeti očekivane dobitke u budućnosti i pronaći ćete nove izvore odakle će vam pristizati dodatna zarada.

Merkur će 16. januara ući u vaš znak i pojačaće vašu vještinu planiranja, organizovanja i dogovaranja. Svoje obaveze i radne zadatke ćete obavljati efikasnije i na vrijeme. Ulaskom Sunca u vaš znak, 20. januara, pružiće vam se prilika da zauzmete odgovornije pozicije na poslu i da rukovodite.

Ako imate u planu pokretanje privatnog posla, ovaj mjesec vam je za to povoljan. Sekstil Venere sa Jupiterom donijeće vam još pogodnosti da uvećate vašu zaradu i očekuje vas finansijski uspjeh.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Sunca sa Neptunom, u prvoj dekadi januara, pojačaće vaš osjećaj za potrebe voljene osobe. To će vam omogućiti da vašem partneru pružate iskrene emocije i pažnju. Bićete spremni da voljenu osobu iznenadite lijepim poklonom ili znakom pažnje. Unijećete nov kvalitet u vašu vezu i imaćete više vremena za zajedničku intimu, što će vas oboje ispuniti srećom.

Konjunkcija Sunca sa Plutonom i Saturnom omogućiće vam da se uspješno posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što oboje duže vrijeme želite da imate u vašem odnosu ćete uspjeti da postignete. Dobro ćete se slagati oko zajedničkog vremena, porodičnih odnosa, izlazaka, zabave i kupovine onoga što vam je potrebno u zajedničkom prostoru .

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da više izlazite i da većinu vremena provodite sa prijateljima. Umjećete da zablistate u svom društvu. Zbog toga ćete privući pažnju osobe koja će vam diskretno pokazati da joj se dopadate, a koja će se pred vas postaviti kao izazov.

Pokazaćete vaše najbolje kvalitete i uspjećete da pridobijete naklonost osobe koja će u međuvremenu osvojiti vaše simpatije. Počećete češće da se viđate i ubrzo ćete ući u vezu koja će se pokazati skladnom, jer imate slična interesovanja.

Nešto starije Vodolije će primijetiti kako je jedna osoba često u njihovoj blizini kad god nešto zatreba. Počećete da razmišljate da je riječ samo o ljubaznosti ili postoje i simpatije. Privući će vas svojim šarmom. Veza je moguća.

Zdravlje. Potrudite se da se više krećete i da budete fizički aktivni. Ako budete previše zauzeti, dovoljno je da nađete bar sat vremena dnevno za običnu šetnju.

Ne bi valjalo da budete previše pasivni, jer vam to može donijeti slabiju cirkulaciju i bolove u leđima i zglobovima. Izbjegavajte gradski vazduh i šetajte u parkovima ili mjestima gde nema zagađenja.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima koje pospješuju probavu i omogućuju vašem organizmu da se lakše oslobađa štetnih materija. To su brokula, sočivo, grašak, grah, cvekla i mrkva.

Od voća jedite jabuke, avokado i banane. Kao dodatak jelu uzimajte zobene žitarice, lan, čia sjemenke, badem i crnu čokoladu. Meso jedite umjereno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info