Vaga: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i pokrenuće vas na nove pregovore oko projekata koje namjeravate da pokrenete u narednom periodu. Svojim nastupom i prijedlozima uspijevaćete da postignete podršku i da sklopite sporazume i saradnju pomoću koja ćete ostvariti najveći dio onoga što planirate.

Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara. Ako planirate da započnete sopstveni biznis ili da proširite vašu ponudu usluga, imaćete dobar osjećaj kakve poteze da povlačite da biste došli do uspjeha.

Konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam stabilne osnove i potrebna sredstva za započinjanje novog projekta, ali će u isto vrijeme zahtijevati od vas prilagođavanje i kompromise. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom 12. januara.

Pružiće vam se prilika da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat ili da učestvujete u njemu kao kooperant. Ovo je povoljan period za kupovinu novih sredstava za rad, za ulaganje u nekretnine i za pokretanje nove proizvodne linije.

Venera ulazi u znak Riba 13. januara i omogućuje vam da imate dobar uvid u ono što vaši klijenti žele, tako da ćete im upravo to i ponuditi, čime ćete uvećati promet roba i usluga, kao i vašu zaradu. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije, što će pojačati vaše kreativne ideje. Dobićete podršku za vaš rad na jednom od polja kreativnosti.

Sunce će ući u Vodoliju 20. januara i omogućiće vam da zauzmete bolje pozicije na poslu, posebno ako ste privatnik ili ugostitelj. Sekstil Venere sa Jupiterom vam donosi uvećanu zaradu zahvaljujući srećnim okolnostima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa, koji vlada vašim poljem ljubavi, u znak Strijelca donijeće vam početkom januara dinamične i konstruktivne razgovore sa voljenom osobom. Umjećete da vašeg partnera podstaknete na akciju, da mu ulijete povjerenje i dobro raspoloženje tako što ćete se više nego obično angažovati oko zajedničkih ciljeva. Zanimaće vas potrebe vašeg partnera.

Druga polovina januara će vam donijeti više sklada u porodičnom životu, kao i više vremena za zabavu i uživanje u zajedničkim aktivnostima u slobodno vrijeme. Krajem mjeseca nailazićete na nesuglasice koje će biti izazvane vašim neodređenim stavovima. U razgovorima ćete djelovati nedorečeno i izbjegavaćete da realno sagledate važne činjenice.

Ako ste slobodni, početak januara vam je pogodan za nova poznanstva i zabavu. Dopašće vam se osoba koja je dinamična, nemirna, od akcije i u isto vrijeme zabavna. Umjeće da vam se nametne i da vas pokrene na zajedničke šetnje, sportske aktivnosti i razgovore o temama koje vas oboje interesuju.

Započećete vezu sredinom mjeseca i uživaćete jedno u drugome. Krajem mjeseca ćete otkriti da niste jedina osoba sa kojom vaš novi partner održava blizak odnos. Bićete ljuti i razočarani.

Starije Vage će biti privučene osobom iz komšiluka. Viđaćete se često i počećete da izlazite. Oboje ćete pokazati interesovanje za nešto više od druženja. Neće vam se dopasti to što ćete uvidjeti da je vaša simpatija avanturista.

Zdravlje. Posvetićete više pažnje svom zdravlju i imaćete dobar program vježbi za bolju kondiciju. Praktikovaćete neku od metoda za oslobađanje organizma od štetnih materija. To će pojačati vašu vitalnost.

Bićete često u pokretu, a nalazićete dovoljno vremena i za odmor. Krajem mjeseca bićete podložni alergijskim reakcijama, lošoj cirkulaciji i hormonskom disbalansu.

Hrana. Vaša ishrana treba da bude pojačana kaloričnim namirnicama punim proteina, kao i minerala. Uzimajte redovno magnezijum i kalcijum, a od vitamina D vitamin. Pijte više vode, posebno mineralne.

Povrće vam je dobro i ono spremljeno za zimnicu, ali i kuvano. Jedite više voća. Meso, mlijeko i ribu uzimajte umjereno. Izbjegavajte alkoholna pića.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info