Škorpija: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i vaše polje novca, što će vas motivisati da usmjerite vaše napore u nalaženje novih i efikasnijih načina za ostvarivanje bolje zarade.

To će od vas zahtijevati da budete stalno u pokretu, da se viđate sa poslovnim partnerima i saradnicima i da veliki napor ulažete u razrađivanje taktika koje će vam omogućiti da ostvarite vaše ciljeve. Važno će da budete prilagodljivi u odnosu na okolnosti i finansijska kretanja.

Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osjećaj kako da se postavite u poslovnim pregovorima i kako da navedete potencijalne partnere da vam pruže podršku, kao i potencijalne klijente da vam pruže povjerenje i postanu korisnici onoga što im nudite.

Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i otvoriće vam mogućnosti da započnete nove projekte i radne zadatke. Konjunkcija Saturna sa Plutonom, 12. januara, omogućiće vam da ostvarite važne dogovore i sporazume u vezi velikih i dugoročnih projekata u kojima ćete učestvovati.

Venera će 13. januara ući u znak Riba. Pojačaće vašu kreativnost i donijeće vam inspiraciju koja će vas pokrenuti da se posvetite novim projektima koji vam mogu donijeti uspjeh i poboljšati priliv prihoda. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije i uspjećete da se bolje organizujete kako biste sve rokove postigli na vrijeme.

Ulazak Sunca u znak Vodolije, 20. januara, otvoriće vam mogućnosti da započnete privatni biznis ako to imate u planu. Imaćete bolju saradnju sa osobama od autoriteta. Sekstil Venere sa Jupiterom omogućiće vam bolju zaradu, zahvaljujući vašim trgovačkim sposobnostima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, skladni odnosi sa voljenom osobom, više zabave i zajedničkih intimnih trenutaka očekuju vas u prvoj polovini januara. Imaćete dobar osjećaj šta je vašem partneru potrebno da bi se osjećao voljeno i to ćete pružati. Imaćete više inicijative i organizovaćete zajedničke izlaske i romantične trenutke, što će vas zbližiti i oboje će vas ispuniti zadovoljstvom.

Ulazak Venere u znak Riba, gdje je snažna, donijeće vam kreativne ideje kako da vaš partner i vi uživate u zajedničkom vremenu i kako da se što više zabavljate i budete opušteniji. Osim češćeg odlaska na mjesta za zabavu i druženje sa zajedničkim prijateljima, motivisaćete partnera za odlazak na koncerte, pozorište ili bioskop i druga mjesta koja volite.

Ako ste slobodni, jedan spontani susret i neobavezan razgovor učiniće da se zaljubite u osobu koja će vas privući svojim idejama, interesovanjima i vedrim duhom, kao i strastvenošću koju ćete osjećati ispod svega toga.

Ubrzo ćete se uvjeriti da je vaša nova simpatija puna erotskog naboja, što će vama u potpunosti odgovarati. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga i u emotivnu vezu koja će vam donijeti dosta dinamike i na vas će djelovati podsticajno. Odlično ćete se slagati.

Starije Škorpije će započeti avanturu sa osobom koja će ih neodoljivo privući fizičkim izgledom. Mada u početku nećete ni razmišljati o ozbiljnoj vezi, prijatno će vas iznenaditi kada shvatite da vaš partner ima ozbiljnije namjere sa vama.

Zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan, što će vam najvećim dijelom januara donijeti dobro zdravlje. Praktikovaćete svakodnevne fizičke vježbe i psihofizičku relaksaciju.

Manja i prolazna osjetljivost može da se javi iz psihosomatskih razloga, jer ćete biti osjetljiviji na stresne okolnosti i zato je potrebno da ih izbjegavate koliko to budete u mogućnosti. Više se odmarajte.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od voća sa što više vitamina, kao što su klementine, ananas, kivi, sušene smokve, suvo grožđe i urme.

Sirevi uz masline i maslinovo ulje, sa dodatkom integralnih žitarica, treba često da vam se nađu na jelovniku. Povrća jedite iz turšije i kuvano. Meso i ribu možete često pripremati. Izbjegavajte slatkiše i brzu hranu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info