Ribe: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i vaše polje posla i karijere. Osjećaćete pojačani priliv pokretačke energije i motivaciju da usmjerite svoju energiju u pokretanje novih poslova. Vaša sposobnost rukovođenja će biti istaknuta pa ćete dobiti i odgovornije zadatke ili bolje pozicije u poslu.

Sunce i Merkur prave sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara i donose vam dobar osjećaj za saradnju i nalaženje podrške za ostvarenje vaših planova. Najviše uspjeha ćete imati tamo gdje je od vas potrebno da pokažete vaše rukovodeće sposobnosti i gdje kao ličnost treba da dođete do izražaja.

Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam donijeti povoljnu mogućnost da učestvujete kao saradnik u jednom velikom projektu. To će biti poslovna saradnja na duži rok i donijeće vam značajne prihode i napredak u karijeri.

Venera će 13. januara ući u vaš znak i donijeće vam više popularnosti kao i mogućnost da započnete nešto novo na poslovnom polju, kao što je privatni biznis ako ste to od ranije imali u planu. Vaš lični nastup će biti primijećen i igraće važnu ulogu u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Merkur ulazi u znak Vodolije 16. januara i donosi vam pogodnosti u pokretanju realizacije planova koje ste pravili u tajnosti, kako biste prestigli konkurenciju. Venera pravi sekstil sa Jupiterom i konjunkciju sa Neptunom u trećoj dekadi januara, što će vam donijeti dobar osjećaj kako da se istaknete u svom poslu i poboljšate zaradu i saradnju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Merkura sa Neptunom donijeće vam više slaganja sa partnerom u razgovorima, u dogovorima oko zajedničkih planova i ciljeva, kao i dobar osjećaj za potrebe voljene osobe. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam i da zajedno posjećujete društvene manifestacije. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj i želju.

Druga polovina januara će vam donijeti više vremena za prijatne zajedničke intimne trenutke, u kojima ćete oboje uživati i koji će vam omogućiti da se potpuno opustite. Pojačaćete međusobno povjerenje i vaša međusobna osjećanja će biti potpuno iskrena. Znaćete šta vaš partner očekuje od vas i koje želje ima u ljubavi i to ćete mu pružati, kao i on vama.

Ako ste slobodni, na jednoj zabavi ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti neobavezan razgovor i otkrićete kako imate dosta zajedničkih interesovanja. Prijaće vam društvo te osobe, a uvidjećete da i ona vama pokazuje više naklonosti.

Razmijenićete kontakte i počećete često da se viđate. U početku ćete biti suzdržani i samo ćete se zabavljati i razgovarati, da bi u drugoj polovini januara došlo do produbljivanja strasti na obe strane. Ući ćete u intimni odnos i u vezu. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete.

Nešto starije Ribe će često izlaziti sa prijateljima i u jednom izlasku će upoznati osobu sa kojom će započeti neobaveznu avanturu. Nakon kraćeg vremena ćete oboje osjetiti da imate i osjećanja jedno prema drugom. To će vas još više zbližiti.

Zdravlje. Tokom januara će vaše zdravlje biti najvećim dijelom stabilno, a vaš imunitet jak. Bićete često u pokretu i u dobroj kondiciji. Preduzećete i preventivne mjere da se zaštitite od potencijalnih zdravstvenih smetnji.

Toplije ćete se oblačiti, a obavićete i zdravstveni pregled. Pridržavaćete se pravila zdravog života. Potrebno je da se više odmarate.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od proteina kao što su mlijeko i mliječni proizvodi, na prvom mjestu mladi sirevi, koje možete miješati sa lanenim uljem i dodavati masline, integralne žitarice i sušeno voće. To vam je idealno za doručak.

Jedite više pilećeg mesa, a od povrća brokulu, sočivo i soju. Od voća uzimajte jabuke, ananas i suvo grožđe. Izbjegavajte slatkiše.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info