Rak: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars 03. januara ulazi u znak Strijelca i donosi vam više angažovanja na polju usluga. Pokrenućete nešto novo u vašoj poslovnoj ponudi. Sunce i Merkur će u prvoj dekadi januara praviti sekstil sa Neptunom, što će unaprijediti vašu saradnju sa partnerima iz inostranstva i stručnjacima.

Konjunkcija Sunca i Merkura omogućiće vam da sklopite novo poslovno partnerstvo koje vam je neophodno za dalji razvoj dugoročnih planova. Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom. Pružiće vam se mogućnost da sklopite unosan ugovor i započnete kooperaciju sa drugim preduzećima u vezi jednog velikog i dugoročnog projekta koji bi vam mogao donijeti veliku zaradu i obezbijediti vam siguran tok poslova u budućnosti.

Venera će 13. januara ući u znak Riba. Donijeće vam finansijsku podršku za početak jednog novog projekta, zahvaljujući vašem dobrom osjećaju gdje da se obratite da biste dobili potrebnu pomoć. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije. Bićete dobro organizovani i imaćete plodne ideje kako da poboljšate obrt novca i steknete nove dobitke.

Sunce će ući u znak Vodolije 20. januara i dodatno će uticati povoljno na uvećanje vaših prihoda. Sekstil Venere sa Jupiterom poboljšaće vaše odnose sa poslovnim partnerima i omogućiti vam sklapanje ugovora koji će vam donijeti značajne dobitke. Krajem mjeseca nailazićete na teškoće na polju usluga gdje možete imati nezadovoljne klijente zbog nepažnje i lošeg kvaliteta.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, stelijum od čak pet planeta, u vašem polju ljubavi i braka, donijeće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom, ali će u isto vrijeme dovesti i do toga da ćete više biti usmjereni održavanju forme vašeg odnosa nego što ćete pokazivati emocije. Emotivno ćete biti povučeni, mada to neće umanjiti vašu privrženost partneru. Unijećete nov kvalitet u vašu vezu.

Konjunkcija Saturna sa Plutonom omogućiće vam da ostvarite jedan veliki zajednički cilj, što će dovesti do poboljšanja uslova vašeg zajedničkog života, posebno na materijalnom polju. U trećoj dekadi januara doći će do jačanja intimnih odnosa, što će probuditi strasti, ali će dovesti i do izliva ljubomore i povremenih neslaganja sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni, januar vam je izuzetno povoljan mjesec da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu na duže staze. Upoznaćete osobu koja će vas privući svojim čvrstim stavom, stabilnim karakterom, ali koja u sebi nosi dovoljno magnetizma i strasti.

Uz to, pokazaće ambiciju i praktičnost, što će biti dovoljno da vas potpuno osvoji. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate često i već do sredine mjeseca ćete započeti vezu. Bićete skloni da idealizujete svoju novu ljubav, ali vam to neće donijeti smetnje.

Nešto stariji Rakovi će poslije dugog vremena dobiti šansu za ulazak u vezu od strane osobe u koju su duže vremena zaljubljeni. U početku ćete oboje biti pomalo suzdržani i nesigurni, ali ćete se uvjeriti da je odluka bila na mjestu.

Zdravlje. Vaš imunitet će biti slabiji što će vas činiti sklonima prehladi, hormonskom disbalansu, lošoj cirkulaciji i povremenom padu krvnog pritiska. Osjećaćete se umornije nego obično i mogući su bolovi u zglobovima, donjem dijelu leđa i butinama.

Zbog toga vam se preporučuje da se utoplite i da radite svakodnevne rekreativne fizičke vježbe. Potrebno vam je više odmora.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od što više kuvanog povrća kao što su mrkva, špinat, blitva, karfiol, kukuruz, peršun i keleraba. Potreban vam je i kiseli kupus zbog visokog sadržaja vitamina.

Od voća uzimajte jabuke i mandarine. Prijaće vam sočivo, masline, orasi, badem i kikiriki. Cijeđeni sok od limuna, mineralnu vodu i magnezijum uzimajte često.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info