Ovan: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i motivisaće vas da se potrudite oko nalaženja podrške za jedan prioritetni projekt koji planirate da pokrenete i tako započnete novu radnu godinu. Sunce i Merkur će 07. i 08. januara praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj kako da se organizujete u obavljanju radnih zadataka i kako da rješavate one zadatke u kojima nemate dovoljno iskustva.

Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, u vašem polju posla, 10. januara i otvoriće vam vrata za pokretanje novih poslova koji će od vas zahtijevati da pokažete svoje stručne sposobnosti i dobru saradnju sa nadređenima. Moraćete da se prilagodite dinamici radnih zadataka. Uran će krenuti direktno i uspjećete da razradite ideju kako da uvećate priliv finansija, a to će vam donijeti sigurne dobitke.

Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla. Dobićete povoljne uslove da pokrenete jedan dugoročni projekat koji zahtijeva velika ulaganja, a koji će se pokazati isplativim u budućnosti i koji će biti značajan za vaš uspon u karijeri. Vaše pozicije na poslu biće stabilne i preuzećete viši stepen odgovornosti.

Venera ulazi u znak Riba 13. januara. Pojačaće se vaša kreativnost i ostvarićete uspješnu finansijsku saradnju sa investitorima. Merkur ulazi u znak Vodolije i donosi vam početak nove i uspješne saradnje sa društvenim institucijama. Sekstil Venere sa Jupiterom, 23. januara, omogućiće vam da tajnim kanalima dođete do neophodnih sredstava i prestignete konkurenciju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, uživaćete u prijatnim aktivnostima sa voljenom osobom u prvoj polovini januara. Imaćete više vremena jedno za drugo i to ćete umjeti da iskoristite tako da oboje budete zadovoljni i ispunjeni. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i imaćete slične ideje kako da poboljšate vašu vezu i uslove zajedničkog života. Ostvarićete i jedan važan zajednički cilj.

Voljenoj osobi ćete prirediti jedno ili više prijatnih iznenađenja u drugoj polovini januara. Jedan poklon će joj mnogo značiti. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje, a koji će vam pokazati da ste dovoljno bliski i da vaš odnos sadrži potreban kvalitet. Manje i prolazne nesuglasice, ali i pojačane strasti, imaćete krajem januara.

Ako ste slobodni, početak nove godine donosi vam više druženja i kontakte sa osobama sa kojima možete da radite na ostvarivanju zajedničkih ideja ili aktivnosti koje vas zanimaju.

Kroz susrete takve vrste upoznaćete, sredinom januara, osobu sa kojom ćete se odlično razumjeti i koja će vas privući i fizički i intelektualno. U trećoj dekadi januara ćete započeti emotivnu vezu koja će na početku biti u isto vrijeme dinamična i romantična. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih veoma privući, ali koja nije slobodna. Pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu emotivnu vezu. Bilo bi dobro da razmislite prije nego što donesete odluku, jer se tajna veza može pokazati teškom.

Zdravlje. Očekuje vas, većim dijelom, stabilno i dobro zdravlje. Izbjegavajte pretjerane napore i duži boravak na hladnom vremenu. Bićete podložni prehladi i bolovima u kostima i zglobovima.

Rekreativne fizičke vježbe će vam pomoći da održavate kondiciju u formi i da ublažite potencijalne zdravstvene smetnje. Masaža bi vam prijala, s vremena na vrijeme.

Hrana. Vaša ishrana trebalo bi da sadrži kalcijum i vitamin D, jer će to povoljno uticati na stanje vaših kostiju.

Odgovaraće vam kuvano povrće, kao i ono spremljeno za zimnicu u kombinaciji sa pilećim mesom, ribom, maslinama i maslinovim uljem. Od voća jedite što više narandži i jabuka. Izbjegavajte visoko kaloričnu hranu, slatkiše i grickalice.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info