Lav: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars 03. januara ulazi u znak Strijelca i donosi vam više posla na poljima gdje se od vas traži da pokažete svoju kreativnost. Biće neophodno da se prilagođavate okolnostima na koje budete nailazili, da rješavate prepreke i probleme na koje budete nailazili. To će od vas zahtijevati da često budete u pokretu.

Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara. Dobra organizacija i sposobnost da se postavite kao vodeća figura, omogućiće vam da ostvarite napredak i bolji obrt novca u oblasti usluga. Konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da proširite obim vaših usluga.

Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam omogućiti da pokrenete jedan novi i dugoročni projekat na polju usluga, koji će vam donijeti stalne i sigurne korisnike i stabilnu zaradu u budućnosti. Važno je da budete pažljivi u investicijama, nabavci sredstava i rukovanju novcem.

Venera će 13. januara ući u znak Riba i pojačaće vaš osjećaj za rješavanje komplikovanijih radnih zadataka, kao i vašu vještinu upravljanja novcem. Uspjećete da uvećate zaradu vještim potezima i saradnjom. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije i donijeće vam uspješne dogovore sa poslovnim partnerima oko predstojećih zajedničkih projekata.

Ulazak Sunca u znak Vodolije, 20. januara, omogućiće vam da preuzmete vodeću ulogu u koordinaciji jednog poslovnog poduhvata. Uspjeh vas očekuje u javnim poslovima, marketingu i pravnom sektoru. Uvećaćete zaradu kroz oblast usluga. Izbjegavajte da prihvatate finansijske i poslovne rizike, jer bi vam to moglo nanijeti štetu zbog kvadrata Marsa sa Neptunom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, usmjerićete pažnju na rješavanje onoga što ometa sklad u vašem odnosu sa voljenom osobom, jer ćete osjećati potrebu da provodite više vremena zajedno i da poboljšate vaš odnos u cjelini. U tome će vam pomoći konjunkcija Saturna sa Plutonom koja će vam donijeti jasnu sliku šta treba da mijenjate u svom pristupu partneru. Vaš partner će biti zadovoljan.

Merkur i Sunce će u drugoj polovini januara ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će vam donijeti nove ideje kako da organizujete zajedničko vrijeme sa voljenom osobom. Pokazaćete više inicijative i pružaćete podršku partneru tamo gdje to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i uživaćete u zajedničkim razgovorima i ostvarivanju ciljeva.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu za više slobode i manje ćete biti zainteresovani za ulazak u emotivnu vezu, a više za druženje i zabavu. To vam neće smetati da uđete u slobodnu vezu sa osobom koja je starija ili zrelija od vas, a koja će vas privući jasnim i čvrstim stavovima i karakterom.

U toj vezi ćete imati dovoljno slobode i prostora da dođete do izražaja, kao i da budete potpuno u centru pažnje osobe sa kojom ste ušli u vezu. Vaši susreti će biti ne tako česti, ali dovoljno intenzivni i emotivni.

Nešto stariji Lavovi će imati više mogućnosti za ulazak u novu vezu. Upoznaćete dvije do tri osobe koje će vam staviti do znanja da im se dopadate. Vama će one djelovati površno i neće vas privući. Pokušaćete sa jednom od njih – neuspješno.

Zdravlje. Vaše polje zdravlja će biti naglašeno tokom januara. Ovo je povoljno vrijeme da preduzmete preventivne mjere za unapređenje zdravlja, kao što su odlazak na sistematski pregled i uvođenje novih metoda i kvalitetnih promjena u vezi brige za svoje zdravlje.

Biće vam osjetljiv kardio-vaskularni i disajni sistem, kao i zglobovi. Potrebno vam je više odmora.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane, sa dosta koštunjavih plodova, kao što su badem, orah, leblebija, sjemenke bundeve i suncokreta. Prijesno povrće vam je važno u ishrani.

Od voća su vam neophodne jabuke i narandža, kao i sušeno voće poput smokvi i urmi. Masline i sir jedite češće uz integralne žitarice i malo mesa.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info