Jarac: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i motivisaće vas da se usmjerite na rješavanje situacija koje vam prave teškoće u poslovanju, a čiji uzrok jesu nedovoljno razrađeni planovi, nedostatak potrebnih sredstava i razne spletke i podmetanja od strane vaših tajnih neprijatelja.

Sunce i Merkur će u prvoj dekadi januara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam donijeti dobar osjećaj za pregovore i držanje poslovnih i prodajnih prezentacija. Naći ćete pravi način da steknete pažnju druge strane i da postignete saradnju i očekivanu podršku.

Konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam mogućnost da proširite ponudu vaših usluga i da se povežete sa novim saradnicima. Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom kada ćete biti u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako vam je to u planu ili novi projekat koji će vam donijeti stabilnu i uvećanu zaradu i koji će vam biti značajan za napredak u karijeri. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti u usponu i dobićete nove odgovornosti.

Venera će 13. januara ući u znak Riba i donosi vam povoljne mogućnosti za sklapanje sporazuma koji će vam donijeti više klijenata i uvećati vašu zaradu. Vaše trgovačke vještine će biti istaknute, tako da ćete imati dosta uspjeha upravo u trgovačkim poduhvatima, ali i u oblastima dizajna i radu sa klijentima.

Merkur će ući u znak Vodolije 16. januara i pojačaće vašu vještinu kalkulacija i rada sa finansijama. Očekuju vas uspješne investicije i bićete dobro organizovani u vezi novca. Ulazak Sunca u znak Vodolije, 20. januara, donosi vam dobitke kroz saradnju sa osobama na visokom položaju.

Sekstil Venere sa Jupiterom donijeće vam mogućnosti da napredujete u poslu i karijeri i da zauzmete više pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete dosta slobodnog vremena koje ćete moći da provodite sa voljenom osobom i oboje ćete biti motivisani da više vremena nego obično praktikujete zajedničke aktivnosti, razgovore, šetnju, odlazak u kupovinu, na mjesta za zabavu i na kulturne manifestacije. To će doprinijeti pojačanoj emotivnoj bliskosti između vas dvoje. Osjećaćete se voljeno.

Druga polovina januara će vam biti povoljna da se usmjerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Primijetićete da se vaš partner oslanja na vas više nego što je to činio ranije i primijetićete kako se pojačalo vaše međusobno povjerenje. Manje smetnje u komunikaciji su moguće krajem mjeseca. Izbjegavajte neistinu i potrudite se da budete dovoljno jasni.

Ako ste slobodni, gdje god da se pojavite, privlačićete pažnju, jer ćete umjeti da se dobro dotjerate, da plijenite svojim izgledom i da djelujete čvrstog karaktera, sposobni da stanete iza svojih stavova. Biće vam lako da ostvarujete kontakte sa osobama koje vam budu privlačile pažnju.

Sredinom januara će vas privući osoba sa kojom ćete lako uspostaviti komunikaciju i sa kojom ćete početi da dijelite zajednička interesovanja. To je neko ko je emotivne prirode. Vrlo brzo ćete ostvariti emotivnu bliskost.

Nešto stariji Jarčevi će početi češće privatno da se viđaju i da izlaze sa osobom sa kojom su nedavno sarađivali na jednom poslovnom projektu. Pojaviće se obostrana osjećanja i zaljubljenost. Ući ćete u intimne odnose i započećete vezu.

Zdravlje. Osjećaćete pojačanu potrebu da se krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke aktivnosti, što će pozitivno uticati na vaše opšte zdravstveno stanje.

Potrebne su vam vježbe za leđa, jer ćete biti opterećeni poslovima koji zahtijevaju dosta sjedenja pa je važno da izbjegavate pretjeranu pasivnost. Bićete podložni disajnim smetnjama i prolaznoj prehladi ili bronhitisu.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materije kao što su jaja, jogurt, sirevi, integralne žitarice i tjestenine. Od povrća će vam najviše prijati kuvani krompir i mrkva uz kiseli kupus, kao i cvekla i pečena paprika.

Od mesa jedite piletinu, a češće uzimajte ribu. Uzimajte dosta voća, a od dodataka su vam potrebni magnezijum i vitamini C i D.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info