Djevica: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars će 03. januara ući u znak Strijelca i pojačaće vaše napore da pokrenete jedan posao u vašoj režiji. Ako planirate pokretanje privatnog biznisa, to možete odmah prvog radnog dana u godini. Bićete veoma motivisani da se istaknete i uložićete svoje stručne sposobnosti i svu svoju energiju sa velikim entuzijazmom.

Sunce i Merkur u prvoj dekadi januara prave sekstil sa Neptunom. Ostvarićete uspjeh na polju javnosti. Imaćete uspješne razgovore sa poslovnim partnerima i zauzećete bolje pozicije u koordinaciji zajedničkih projekata, što će pozitivno uticati na vašu zaradu.

Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti uspjeh u održavanju važne poslovne prezentacije, a to će vam donijeti nove klijente i uvećati vašu popularnost. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom 12. januara, što će vam omogućiti da pokrenete novi veliki i dugoročni projekat.

Venera će 13. januara ući u znak Riba, a kako je tamo snažna, to će vam donijeti javni uspjeh, posebno ako se bavite kreativnim radom. Vaši poslovni odnosi će se odvijati bolje i imaćete od toga višestruku korist. Merkur će ući 16. januara u znak Vodolije i donijeće vam mogućnost proširenja ponude usluga, što će vam donijeti nove klijente.

Ulazak Sunca u znak Vodolije, 20. januara, donijeće vam bolje pozicije u poslu i dobru saradnju sa osobama od autoriteta. Sekstil Venere sa Jupiterom donijeće vam dobitke kroz sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Sunca i Merkura sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva, donijeće vam odličan osjećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi u različitim situacijama. Pokazaćete više empatije i razumijevanja za promjenjivo raspoloženje vašeg partnera. Unijećete novi kvalitet u vašu vezu, što će vas oboje činiti ispunjenim zadovoljstvom.

U drugoj polovini januara ćete poboljšati komunikaciju i dobro ćete se slagati oko dogovora u vezi zajedničkih planova. Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi poklanjaćete punu pažnju i iskrene, otvorene i duboke emocije voljenoj osobi. Sekstil Venere sa Jupiterom donijeće vam više zabave, izlazaka, kao i skladne i lijepe intimne trenutke udvoje.

Ako ste slobodni, januar će vam donijeti velike mogućnosti da započnete ozbiljnu emotivnu vezu koja će trajati dugo, a može da se pokaže i kao trajna. Budućeg partnera ćete upoznati na zabavi ili na mjestu za zabavu.

U početku ćete biti pomalo povučeni, nesigurni i nepovjerljivi dok se bolje ne upoznate. Nakon što Venera, 13. januara, uđe u znak Riba, zaljubićete se jedno u drugo i sve više vremena ćete provoditi zajedno. Osjećaćete kako ste pronašli srodnu dušu i bićete ispunjeni srećom.

Nešto starije Djevice će započeti vezu sa osobom u koju su zaljubljene duže vrijeme. U početku će vam trebati malo vremena da se jedno drugom prilagodite. Već od druge polovine januara počećete da pravite zajedničke planove.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora. Izbjegavajte da se iscrpljujete i da se bavite težim fizičkim poslovima. Budite umjereno u pokretu i nađite svakog dana bar sat vremena za psihofizičku relaksaciju.

Biće vam osjetljivi zglobovi, koljena i leđa. Praktikujte fizičke vježbe i izbjegavate pretjeranu pasivnost. Bićete podložni prehladi i povremenim disajnim smetnjama.

Hrana. Potrebno je da vaša ishrana sadrži što više vitamina. Kiseli kupus, turšija, kao i kuvano povrće, posebno mrkva, karfiol, grašak, celer i špinat, omogućiće vam zdravu ishranu i materije koje su vam neophodne.

Od voća jedite jabuke, banane, suvo grožđe i kivi. Meso i ribu možete često imati na jelovniku. Mlijeko, sir i jaja jedite umjereno. Izbjegavajte brzu hranu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info