Blizanci: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars ulazi u znak Strijelca 03. januara i donosi vam više motivacije da se usmjerite na rješavanje važnih stvari u zajedničkim projektima sa poslovnim partnerima. Bićete aktivniji i uspjećete da privučete više klijenata.

Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj kako da poboljšate platni promet i kako da nabavite sredstva koja su vam neophodna za neometan rad na zadacima koje obavljate. Uspjećete da poboljšate platni promet i ostvarite višu zaradu od očekivane.

Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će doprinijeti stabilnom finansijskom stanju i omogućiti vam da sarađujete u jednom velikom projektu koji će vam donijeti sigurnu zaradu. Venera će 13. januara ući u znak Riba i vaše polje posla. Donijeće vam povoljne mogućnosti za uspjeh i napredak ako se bavite kreativnim poslovima.

Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije i donijeće vam nove ideje kao i mogućnost saradnje sa inostranstvom. Odlazak na poslovno putovanje će vam se isplatiti. Budite pažljivi u vezi bilo čega što vam bude nejasno u dogovorima i pregovorima.

Sunce 20. januara ulazi u znak Vodolije. Vaš autoritet i stručne vještine će doći do boljeg izražaja. Pružiće vam se mogućnost da uvećate stručne sposobnosti i steknete neku novu licencu. Sekstil Venere sa Jupiterom donijeće vam dobar osjećaj za uvećanje prihoda kroz primjenu vaših kreativnih ideja. Krajem januara nailazićete na teškoće i nejasnoće u odnosima sa poslovnim partnerima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa u vaše polje ljubavi, na početku januara, unijeće dinamiku u vaš odnos sa voljenom osobom. Vrijeme je da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti i da više vremena provodite zajedno. Potrebne su vam konstruktivne promjene u vezi. Ako sve ostane kako je bilo ranije, doći će do nezadovoljstva i pojave napetosti koja lako može prerasti u svađe.

Venera će u trećoj dekadi januara praviti sekstil sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem ljubavi, a to će vam donijeti sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom. Iznenadićete prijatno partnera pažnjom i osjećanjima koja ćete pružati kao i ispunjenjem nečega što ste ranije obećali. Krajem mjeseca će doći do neslaganja oko ostvarenja zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni, početak januara donosi vam dinamičnu avanturu sa osobom koja će vas privući svojom snažnom energijom, a koja će vam se na prvom mjestu veoma dopasti svojim izgledom. Očekuje vas mnogo zajedničke zabave i veliko slaganje na intimnom polju.

Između vas dvoje će se probuditi jake strasti i imaćete osjećaj da ste ušli u vezu sa nekim ko može da vam bude ljubav za cijeli život. Krajem mjeseca će strast da se pretvori u ljubomoru i nastaće komplikacije koje će ugroziti vezu.

Stariji Blizanci će djelovati zavodljivo, ali će biti i prilično nestalni. Privući ćete osobu koja će vam pružati pažnju i naklonost, ali će vas prije svega zanimati samo seksualna komponenta odnosa. Ući ćete u intimne odnose, ali ne i u vezu.

Zdravlje. Vaš imunitet će biti oslabljen pa vam se savjetuje da se ne iscrpljujete previše nego da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Bićete podložni virusnim infekcijama i variranju krvnog pritiska.

Vaša osjetljivost na stres će se pojačati krajem mjeseca i to će vas činiti podložnima psihosomatskim tegobama. Izbjegavajte okolnosti koje vas čine napetima.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu, većinom biljnog porijekla. Kuvano povrće bi trebalo da vam se često nalazi na jelovniku. Posebno špinat, karfiol, brokula, mrkva, celer, kelj, grašak i keleraba.

Od voća su vam neophodni narandža i grejpfrut. Ribu jedite često, posebno morsku. Izbjegavajte konditorske proizvode i alkoholna pića.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info