Bik: Mjesečni horoskop za JANUAR 2020. godine

0

Posao. Mars 03. januara ulazi u znak Strijelca i donosi vam više angažovanja u rješavanju problematičnih dijelova radnih zadataka, gdje se od vas traži primjena svih vaših vještina i stručnog znanja. Bićete usmjereni na rješavanje spornih pitanja na polju platnog prometa i nastojaćete da ubrzate i načinite efikasnijim naplatu vaših potraživanja.

Sunce i Merkur će 08. i 09. januara praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam poboljšanje u odnosima sa saradnicima iz inostranstva. Imaćete dobar osjećaj za dobitne poslovne poteze. Konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam početak saradnje sa jednom osobom na visokom društvenom položaju, pomoću koje ćete lakše dobijati podršku za ostvarenje vaših planova.

Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom. Pokrenućete veliki i dugoročni projekat u kooperaciji sa inostranim partnerima. Ovaj projekat će zahtijevati velike investicije, ali će vam donositi i veliku zaradu, kao i mogućnost napretka u karijeri.

Venera ulazi u znak Riba 13. januara i donosi vam dobar osjećaj za uspostavljanje obostrano korisne saradnje sa kreativnim osobama. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere. Nakon Merkura će i Sunce ući u Vodoliju 20.01. Vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i ostvarićete napredak u svemu što ste planirali.

Sekstil Venere sa Jupiterom omogućiće vam podršku za razvoj vaših ranije započetih planova koja vam dolazi posredstvom srećnih okolnosti u okviru jedne uspješne saradnje. Krajem mjeseca nailazićete na teškoće u platnom prometu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, početkom januara, donijeće vam mogućnost da odete na putovanje sa voljenom osobom i da posvetite jedno drugom nekoliko dana gdje ćete poboljšati vašu bliskost i učvrstiti vašu vezu. Pružaćete više podrške vašem partneru gdje god se to pokaže potrebno. Imaćete otvorene razgovore o raznim temama.

U drugoj polovini januara posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih planova i dogovora, u čemu ćete se odlično slagati sa partnerom. Kraj mjeseca donosi vam nesuglasice čiji su uzrok pojačane strasti, a koje će izazivati ljubomoru, sumnjičavost i povremene svađe. Nesuglasice će nastati zbog zajedničkih ulaganja oko čega nećete moći da se složite.

Ako ste slobodni, poznanstvo sa osobom iz inostranstva donijeće vam česte kontakte i probudiće obostrana osjećanja. Dobićete poziv da se vidite i tražićete način da to iskoristite.

Odlazak u inostranstvo, na kraće vrijeme, će vas ispuniti, jer ćete se odlično provesti i otkrićete da vas druga osoba veoma privlači, da imate mnogo toga zajedničkog i ući ćete u intimne odnose i vezu na daljinu. Jedino što će ostati da se uradi je da nađete način da vaša veza može da funkcioniše i da budete zajedno.

Stariji Bikovi će na početku januara upoznati osobu koja je dinamične prirode, uvijek u pokretu i koja će ih privući svojim vedrim duhom. Počećete da se viđate i sve više ćete se dopadati jedno drugome. Ući ćete ubrzo u slobodnu vezu.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti stabilno i imaćete dovoljno energije za sve. Bićete fizički aktivni, često u pokretu, ali ćete ravnomjerno rasporediti vaše aktivnosti i odmor. Naći ćete i vrijeme za psihofizičku relaksaciju.

Tek krajem januara će doći do pada vašeg imuniteta, što može da dovede do hormonskog disbalansa, kao i do teškoća sa cirkulacijom u predjelu nogu.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kalorične namirnice, kao i one koje u sebi sadrže materije za izbacivanje štetnih sadržaja iz organizma.

Od voća jedite narandže, jabuke, banane i kivi. Od povrća će vam odgovarati špinat, brokula, kiseli kupus i krastavci. Grah i ribu jedite češće. Izbjegavajte kafu, gazirane sokove i brzu hranu. Pijte više vode.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info