3 NAJPOPULARNIJA zimska parfema koja trebate imati odmah sada

0

Ukoliko želite da se ove zime malo izdvojite iz gomile te da prekrasno mirišete, birajte neki (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Tom Ford – “Métallique”


Na opojne mirise bijelog cvijeća obično smo navikle u parfemima koji se preporučuju za proljetnu sezonu, ali kada se oni kombinuju sa ugodnom vanilijom i toplom sandalovinom, dobija se savršen zimski parfem. Upravo takav je Métallique, a odlična je opcija za dnevne zimske varijante.

Hermès – “Twilly d’Hermès Eau Poivrée”


Odvežite vrpcu sa bočice ovog parfema (da, u pravu ste – inspirisana je onim otmjenim i predivnim Hermesovim maramama), pošpricajte je parfemom i zavežite je nonšalantno oko ruke. Svaki put kada pomjerite ruku osjetićete eksplozivnu mješavinu ruže, bobičastog voća i ružičastog bibera – baš ono što će ugrijati svaki zimski dan ili veče.

Dior – “J’Adore Absolu”


Posljednja inkarnacija legendarnog Diorovog parfema “J’Adore”, sa mnogo više mirisnih nota jasmina u odnosu na original, sigurno će vas izdvojiti u svakoj prilici tokom hladnih zimskih dana i večeri. Ujutro možete imati osjećaj kao da ste nanijele parfem koji sadrži mirisne note ribizle, a uveče se njegova aura pretvara u pravu mirisnu senzaciju. Da, upravo zato ga i obožavamo!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info