Dnevni horoskop za 15.12.2019.

0

Ovan


Život pod stresom mogao bi vas iscrpiti. Moraćete se pobrinuti sami za sebe i ne očekivati od drugih da shvate koliko vam je teško ili da vas zbog toga oslobode dijela tereta. Nakupljeni stres pokušajte izbaciti opuštajućim aktivnostima, kao što su čitanje zabavnog štiva ili slušanje omiljene muzike.

Bik


Probudiće se vaša želja za zabavom, izlascima i putovanjima. Manje ćete razmišljati i planirati, a više biti aktivni i željni dinamike. Odlično ćete se snalaziti u situacijama gdje se treba brzo snaći i djelovati. Ukoliko krećete na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve potrebno. Ako ste za volanom, budite maksimalno oprezni.

Blizanci


Uživaćete u malim stvarima i svemu za šta niste imali vremena. Spoznaćete koliko vam znači osoba koja je pokraj vas. Partner će biti raspoložen za razgovor pa je pogodno vrijeme da nešto predložite i zatražite odgovore na neka pitanja. Dobro raspoloženje i optimizam pomoći će vam da se oduprete svim zdravstvenim tegobama.

Rak


Nećete se morati previše truditi kako biste privukli pažnju osobe koja vas zanima. Izgledom i šarmom privlačićete tuđu pažnju pa će se drugi raspitivati o vama. Roditelji će se angažovati oko djece. Zajedničkim snagama ćete rješavati probleme, učiti s njima i raditi zadaće. Mogli biste ih savjetovati i u vezi njihovih prvih ljubavi.

Lav


Okolnosti vam idu naruku pa ćete s nevjerovatnom lakoćom pronalaziti rješenja za sve situacije. Zajednički planovi i dobro razumijevanje s partnerom dodatno će ojačati odnos i uzajamnost. Članovi porodice i prijatelji guraće nos u vaše privatne stvari. Postavite se čvrsto i nemojte im dopustiti da utiču na vaše odluke.

Djevica


Partner će vam posvećivati mnogo pažnje i u svemu vam nastojati udovoljiti pa su pred vama nezaboravni trenuci ispunjeni nježnošću i romantikom. Pred samcima će se pojaviti nove prilike koje ako odmah i ne ispune sva vaša očekivanja, unose željenu promjenu u ljubavnu svakodnevnicu.

Vaga


Bićete razapeti na više strana. Moraćete istovremeno voditi brigu o porodici, djeci i na vrijeme obavljati kućne ili poslovne zadatke. Međutim, emotivna zbivanja ići će vam na ruku, iako ćete danas biti prilično netrpeljivi prema voljenom. Živci će vam biti napeti pa su moguće želučane tegobe. Pomogao bi vam čaj od mente.

Škorpija


Ukoliko se nađete usred rasprave s rodbinom, ne ustručavajte se iznijeti mišljenje, ali pri tome budite taktični. Ne dopustite da vas drugi natjeraju da radite ono što ne želite. Iako će vam u ljubavnom odnosu nedostajati prave strasti, zadovoljiće vas kvalitetna komunikacija i lako postizanje dogovora oko bračnih pitanja.

Strijelac


Druženja će biti brojna, ali naporna i neproduktivna. Shvatićete da u kojekakvim izlascima i zabavama samo gubite vrijeme i energiju. Ne prisiljavajte se na druženje s prijateljima, ako vam nije do toga. Ništa bitno nećete propustiti ako ostanete kod kuće. Čak štaviše, trenuci mira i opuštanja danas će vam mnogo pomoći.

Jarac


Ljubavni život obilovaće promjenama. Zapašćete u manju krizu, možda otvorenije razgovarati o nekom problemu ili neumjesnom primjedbom partneru pokvariti raspoloženje. Trebaće vam više mira, ali nećete ga imati. Nenajavljeni gosti mogli bi vas probuditi iz popodnevnog spavanja pa ćete ih dočekati prilično mrzovoljno.

Vodolija


Ljudi iz vaše prošlosti iznenada će dobiti na važnosti. Suočićete se s obećanjima koje niste tada ispunili i na koje će vas neko od njih podsjetiti. Zdravlje će vam biti osjetljivo. Stres, prouzrokovan poslovnim ili intimnim problemima, mogao bi izazvati tegobe sa želucem ili probleme s nesanicom.

Ribe


Odmorite se od poslovnih aktivnosti i novčanih zavrzlama. Razmišljajte o drugim stvarima, bavite se hobijem i proučavanjem vama zanimljivog područja. Posvetite jutro važnim obavezama, jer ćete tada biti najsvježiji i s najviše energije. Znaćete uputiti pravu riječ, utješiti ljude i podići im samopouzdanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info