Dnevni horoskop za 12.12.2019.

0

Ovan


I sami ćete biti iznenađeni prilivom kreativne energije i jasnoćom vaših misli. Iz čiste zabave i užitka, poželjećete da se posvetite umjetnosti u kućnoj varijanti. Za šta god se opredijelili, uživaćete u samom procesu, ali i u konačnom ishodu. Pozitivne vijesti koje se tiču vaše finansijske situacije možete da očekujete popodne. Nadajte se povišici.

Bik


Bićete rastrzani između želja i obaveza. Ukoliko ste uspješni u organizaciji i rasporedu vremena, mogli biste sve da postignete. Pa ipak, čuvajte se razočarenja, ako vam isprva ne bude sve polazilo za rukom. Vaša jaka radna etika vam može biti dobar saveznik. Takođe, u pravom momentu napravite pauzu i posvetite se stvarima koje vas raduju.

Blizanci


Oko nekih stvari se danas malo više potrudite. Kada ste u potpunosti fokusirani, koliko god da je velik izazov pred vama, sa lakoćom ga rješavate. Budite svjesni ovoga, ako u jednom momentu poželite da odustanete. Takođe, obratite pažnju na finansijsku situaciju. Velike su šanse da će neki računi biti mnogo veći nego što ste očekivali.

Rak


Danas ste prepuni pozitivne energije i entuzijazma. Vaš profesionalni i privatni život su odlično usklađeni – sada je potrebno da se posvetite nekim ličnim zadovoljstvima. Potrudite se da se ne opteretite poslom i nekim obećanjima. Zdravstvena situacija je takođe zadovoljavajuća. Razmislite o rekreaciji ili bilo čemu što će vam popraviti opštu kondiciju.

Lav


Potrudite se da danas svojom nepromišljenošću ne upadnete u neprilike. Jezik bi mogao da vam bude brži od pameti, naročito kada se radi o temama koje se odnose na religiju i politiku. Potrudite se da nikoga ne vrijeđate, a naročito one koji se ne slažu sa vama. Poradite na toleranciji i strpljenju. Danas se takođe fokusirajte na vaš posao.

Djevica


Ne miješajte posao i zadovoljstvo. Ovo se danas najviše odnosi na vaše finansije i prijatelje. Umjesto da krenete lakšim putem, potrudite se da jednu osobu podučite kako da do novca dođe. Ljubavni život vam je prilično sređen, ali ne budite nepromišljeni, jer biste nekim postupcima mogli da povrijedite partnerova osjećanja. Poradite na taktičnosti.

Vaga


Danas vas čeka prilično prekovremenog rada zbog obaveza koje su se nagomilale. Najbitnije je da zadržite optimizam i staloženost. Takođe, ne zaboravite na dobru šalu. Većina stvari danas će biti van vaše kontrole. Imajte vremena za ljude koji su vam zaista bitni. Ako imate partnera, provedite zajedničko vrijeme najkasnije uveče.

Škorpija


Imate velike planove i skloni ste sanjarenju, a to bi vas danas u velikoj mjeri moglo da odvuče od prioriteta. Ne dozvolite sebi da u jednom trenutku shvatite da je prošlo pola radnog vremena, a da vi još niste ni krenuli sa izvršenjem radnih zadataka. Potrudite se da danas napravite i neke dugoročne planove. Zdravlje vam je u potpunom redu, izuzev manjeg pada imuniteta.

Strijelac


Prilično je frustrirajuće kada zbog profesionalnih obaveza ne možete da se posvetite privatnom životu, partneru i prijateljima. Mnogo razmišljate o predstojećem vikendu, a obaveze sa samo gomilaju. Ne budite očajni. Jednostavno, što se mora, nije teško. Odradite samo ono najneophodnije i održite zadata obećanja. Ostalo može da sačeka.

Jarac


Ovo je pogodan dan za svođenje računa i pravljenje nekih planova. Vama je jako malo potrebno da uvedete red u vaš život. Mnoge stvari koje se tiču vašeg doma su onakve kakve ste oduvijek zamišljali, potrebno je da usmjerite pažnju na vaš ljubavni život. Potrudite se da saslušate drugu stranu – konstruktivni razgovori su danas izuzetno poželjni.

Vodolija


Danas postoji rizik od emotivnog prezasićenja i imaćete utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, situacija je trenutna. Oslonite se na vaš intelekt koji je u odličnoj formi, iako to trenutno ni ne primjećujete. Odredite prioritete i ciljeve. Veoma je važno da shvatite šta to više ne želite u svom životu, a još bitnije koga. Svako putovanje započinje jednim korakom.

Ribe


Danas možete da očekujete dobre vijesti koje se tiču vaših finansija. Bićete u prilici da se počastite nekim stvarima za kojima ste u posljednje vrijeme žudili. Pripazite da ipak ne pređete neke granice. Jedna porodična situacija će zahtijevati vašu pažnju. Posvetite joj se sada, jer ostavljanje za kasnije nije najsrećnije rješenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info