ZARA: 3 fantastične zimske jakne koje su sada na sniženju!

0

Možda zimsku jaknu već i imate, a ukoliko to ipak nije slučaj, sigurno će vas obradovati sniženje zimskih jakni u ZARA radnjama – sljedeće tri su moderne i tople, a cijene će vas oduševiti!

Moderni kaput


Kaput je uvijek poželjan tokom hladnih zimskih dana, a ove zime birajte moderne verzije kaputa koju dolaze sa kapuljačom koja je ukrašena krznom. Zanimljivi kroj sigurno će vas dovesti u centar pažnje i pomoći da dobijete veoma moderan stajling, a ovaj kaput je dostupan u tri boje – sivoj, crnoj i maslinasto zelenoj. Cijena? 49.95 KM.

Kratka jakna sa pojasom


Ukoliko volite kraće modele jakni, onda je ovo jedna od fantastičnih opcija. Ona dolazi sa pojasom koji, naravno, možete skidati, mada i ne morate, jer će vam pomoći da na jednostavan način stvorite balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Ova jakna je dostupna u dvije boje – crnoj i tamno zelenoj – a košta 79.95 KM.

Pufer jakna


Pufer jakne su već par zimskih sezona u vrhu popularnosti, a situacija se ne mijenja ni ove zime. Veoma udobne i tople, odličan su izbor za niske temperature, a možete ih nositi gotovo u svim prilikama. Ova pufer jakna dolazi u dvije boje – crnoj i maslinasto zelenoj – a košta 59.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info