Dnevni horoskop za 10.12.2019.

0

Ovan


Britkog ste uma i zapažanja pa ćete dati dobar savjet svima s kojima dođete u dodir. Imaćete više vremena i volje da se bavite stvarima i ljudima koje volite. Planovi vezani za adaptaciju doma ili kupoprodaju nekretnine iziskuju saradnju s bližnjima. Nemojte sve odlučivati sami i raditi na svoju ruku, bez da se posavjetujete s njima.

Bik


Rješavaćete probleme vezane za imovinu, nekretnine i nasljedstvo. Imate neke planove, ali za sada još ne postoje uslovi da biste ih mogli provesti u djelo. Granice između porodičnog i profesionalnog života biće tanke. Moguće je višednevno izbivanje iz doma zbog poslovnih razloga, što će iziskivati bolju organizaciju kućnog života.

Blizanci


Planete unose uzbuđenje u vaš emotivni život. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati, što će vas ispuniti osjećajem sreće. Prihodi postaju stabilniji i oni su plod vašeg truda i marljivog rada. Sve ste svjesniji koliko možete i sve manje u drugima tražite potvrdu vlastitih vrijednosti.

Rak


Ništa u vašem životu neće biti jednostavno pa će vas mučiti nedoumice. Ne dramite i mirno razmislite o nekoj situaciji ili osobi, ali i o sebi samima. Ne dopustite da vas bilo ko isprovocira i izbaci iz takta, jer će izgovorene riječi imati posebnu težinu. Izbjegavajte sukobe i verbalne okršaje u poslovnom okruženju.

Lav


Energično ćete prionuti na poslove i projekte. Bićete puni ideja. Ako budete dovoljno uporni ni uspjeh neće izostati. Očekuje vas mnogo telefonskih razgovora, izlazaka i druženja. Ukoliko imate simpatiju iz drugog grada, većinu dana ćete provesti u dopisivanju s njom i razmjenom nježnosti putem telefona.

Djevica


Zahvaljujući odličnoj intuiciji i oštroumnosti, dobro ćete se slagati i sa pojedincima koji su na glasu kao vrlo teški. Tačno ćete znati šta i kada kome treba nešto reći. Očekuju vas promjene na finansijskom planu. Naplatićete potraživanje ili dobiti novac putem neke nagradne igre. U ljubavi vas muči ljubomora – kontrolišite je!

Vaga


Na posao biste mogli doći neraspoloženi i pod utiskom svađe s ukućanima. Ukoliko započnete više manjih poslova, malo toga ćete privesti kraju. Ljubavni partner neće moći pratiti vaš ritam. Njemu će trebati mir i odmor, a vama promjena i uzbuđenje. Popodne i veče provedite u društvu opuštenih, veselih osoba.

Škorpija


Ne preuzimajte na sebe obaveze koje će vas izložiti dodatnom pritisku. Uz svoj stalni posao mogli biste početi raditi i neki honorarni, ali dobro razmislite koliko će vas to odvojiti od porodice. Ako kupujete, prodajete ili preuređujete stan, ne donosite ishitrene odluke. Ako ste nekome dužni novac, druga će vas strana na to podsjetiti.

Strijelac


Mogli biste neplanirano krenuti na kraći put ili veći dio dana provesti izvan doma. Telefonski razgovor s prijateljem otkriće vam zanimljive pojedinosti o osobi koja vam se sviđa. Ako ste u braku, partner bi vas mogao razveseliti prigodnim poklonom, posebno ako obilježavate neki važan datum u vašim životima.

Jarac


Porodični odnosi na prvom su mjestu. Većina vas stjerana je u ćošak situacijom koja nije lako rješiva, ali to vas neće spriječiti da budete tvrdoglavi. Okrenite svoje mane u prednosti – ukućani od vas očekuju da budete inicijator nekih promjena. Preuzmite odgovornost. Zbog pojačane razdražljivosti mogli biste se posvađati s kolegom.

Vodolija


Vrijeme je povoljno za učenje, rad na terenu i u uslužnim djelatnostima. Kontaktiraćete s velikim brojem ljudi i doživjeti mnogo neplaniranih susreta. Nastojaćete se odlučnije izboriti za svoje ciljeve, a tuđe sugestije nećete dobro prihvatati nego raditi po svome.

Ribe


Vodite računa o tome da pravilno usmjerite svoju energiju. Fokusirajte se na posao i dugoročne ciljeve, a pri tome poštujte prirodan tok aktivnosti. Pazite da ne zaboravite neke važne datume u životu vama bliskih ljudi. Ako je riječ o godišnjici braka ili partnerovom rođendanu, na vrijeme kupite prigodan poklon.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info