Dnevni horoskop za 08.12.2019.

0

Ovan


S obzirom na to da će odmor i društveni život biti vaši prioriteti, kućne obaveze biće zapostavljene ili barem polovično odrađene. Neki će pozivati prijatelje u svoj dom, okupljati članove porodice i provoditi vrijeme uz društvene igre ili čašu dobrog vina. Poziva na druženje neće nedostajati ni samcima, a nije isključena ni simpatija prema nekome.

Bik


Bićete nemirni i skloni raspravama te ići iz jedne krajnosti u drugu. Za ono što volite imaćete mnogo energije, a ono što vam je mrsko odgađaćete unedogled. Tražićete priliku da se povučete u neki mirni kutak i obavite dugi razgovor s partnerom koji će unaprijediti vaš odnos. Ako se nađete u društvu, bićete glavni zabavaljač.

Blizanci


Ne zanemarujte voljene. Odnosima će najviše štetiti vaša tvrdoglavost i pomanjkanje iskrenog razgovora. Ukoliko vas neko uvrijedi, nemojte ćutati i trpiti u sebi. Potisnuta ljutnja šteti vašem zdravlju, a moglo bi se dogoditi da se u trenutku kada vam sve prekipi, istresete na nekom nedužnom. Čuvajte se povreda zbog nepažnje.

Rak


Mogući su neočekivani susreti ili ćete primiti vijest koja će vas razveseliti. Ne zaboravite na dobar učinak šetnje i boravka na svježem vazduhu. Vaše dobro raspoloženje biće zarazno pa će se sagovornici ugodno osjećati u vašem društvu. Dobar provod u večernjim satima zagarantovan je s osobom suprotnog pola.

Lav


Samopouzdanje će vam poljuljati partnerovo kritikovanje. Splet okolnosti gurnuće vas u situaciju koja će probuditi vašu nesigurnost, ali trudićete se da ne pokleknete pred negativnim osjećanjima. Nerviraće vas uplitanje drugih u vaš ljubavni život, čak i ako bude riječ o nečijim dobrim namjerama.

Djevica


Vaš šarm će biti zaslužan za simpatije koje ćete sticati. Postaće vam jasnije neke situacije. Mogli biste putem interneta doći u posjed traženih informacija ili naći podstanarsku sobu po povoljnim uslovima. U društvu ćete malo koga ostavljati ravnodušnim. Bićete u veseli i bezbrižni. Ostvaruje vam se nešto što dugo priželjkujete.

Vaga


Primijetićete kako se situacije, koje vam do juče nisu išle naruku, polagano okreću u vašu korist. Ovo će posebno biti istaknuto na ljubavnom planu pa ako ste u nekog zaljubljeni, učinite sve kako biste skrenuli pažnju na sebe.

Škorpija


S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima. Iako ih nećete odmah riješiti, otvorićete put kvalitetnoj komunikaciji. S ukućanima ćete razgovarati o finansijskoj situaciji, pokušavajući naći rješenja za nastale dugove. U večernjim satima izbjegavajte alkohol i ljude koji vas vuku na stranputicu.

Strijelac


Porodična situacija zahtijevaće veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani, a koje vama donose samo sitnije neugodnosti. Djeca će tražiti više pažnje ili ćete se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Obaveze će vas iscrpljivati. Poradite na fizičkoj kondiciji; hodajte, a prevozna sredstva koristite samo kad je to nužno.

Jarac


Zbližićete se s ljudima koje ste zanemarivali, a sporne porodične situacije zamijeniće ugodniji odnos s ukućanima. Poboljšaćete komunikaciju s djecom koja će vas početi više slušati. Vratiće vam se izgubljena vjera u odnos od kojeg ste već digli ruke. Ostaćete ugodno iznenađeni simpatijinom inicijativom i udvaranjem.

Vodolija


Pronađite vremena za opuštanje, toplu kupku ili za samo malo popodnevnog sna. Ako ste zaljubljeni i želite pridobiti naklonost simpatije, budite jednostavni i bez prevelikih očekivanja. Ukoliko budete vodili previše ozbiljne teme i kukali nad svojom sudbinom, upropastićete ono što se počelo dobro razvijati. Pokušajte biti opušteniji.

Ribe


Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kafa s prijateljima oduzimaće mnogo vremena, ali ćete u tome uživati. Iako to možda nije vaš uobičajeni pristup, pozovite nekoga ko vam je simpatičan da s vama izađe večeras van. Ispašće bolje nego što ste se nadali. Ako ste u braku, odvojite vrijeme koje ćete provesti nasamo s partnerom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info