Dnevni horoskop za 07.12.2019.

0

Ovan


Dan ćete provesti radno. Bilo da ste na radnom mjestu ili kod kuće, uvijek ćete naći posla za sebe. Potreba za ugodnim i lijepim okruženjem podstaknuće vas na temeljno čišćenje stana ili razmještaj, kako biste unijeli promjenu.

Bik


Dan će biti naročito lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Ostali Bikovi neće biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa će rado ugošćavati prijatelje i prepričavati najnovija zbivanja iz svojih života.

Blizanci


Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to šef, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

Rak


Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak svijeta. Neke stvari mogu i da sačekaju.

Lav


Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Mlađi pripadnici znaka će zaglaviti u dobrom društvu pa će kući doći tek u jutarnjim satima. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Djevica


Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znacima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Vaga


Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Škorpija


Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na dom i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru, pokrenite ga s mjesta, jer mu sigurno treba promjene.

Strijelac


Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje na neki način zavisite, biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Jarac


Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Zato posvetite dio dana učenju ili pripremama za ispite. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Vodolija


Vodićete razgovore o novcu. Moraćete uskladiti svoje finansijske stavove s partnerovim i dogovoriti se oko zajedničkih troškova. Pazite samo da se ne posvađate! Postaće vam jasnije šta želite od ljubavi, veze i osobe koja je u centru vaših interesa. Emotivne nade i planovi mogli bi biti vezani za osobu s kojom radite.

Ribe


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi na mobilnom telefonu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info