Uvijek moderna: H&M kolekcija za ovu prazničnu sezonu

0

Kako biste i ove praznične sezone izgledale moderno, privlačno, elegantno i urbano, sasvim je sigurno da ćete uspjeti pronaći ono što vam najviše odgovara u ovosezonskoj prazničnoj kolekciji najpopularnijeg švedskog modnog brenda. Mali dio kolekcije pogledajte u nastavku.

Moćne šljokice


Najluđa noć je nezamisliva bez šljokica, a jedan od najjednostavnijih načina da ih nosite jeste da birate haljinu koja je obogaćena njima. Najbolje od svega je to što postoje u raznim bojama pa možete birati od crvene preko crne do zelene, sve u zavisnosti od toga koju boju najviše volite. Ova nam je oduzela dah i siguran je znak da će vas svi primijeiti.

Pliš je i dalje hit


Kako se približava praznična sezona, tako su komadi garderobe od pliša ponovo postali pravi hit. Možete naći mnogobrojne komade garderobe od ovog nježnog materijala, a haljna od pliša svakako je jedna od odličnih opcija za najluđu noć.

Klasični kombinezon


Tako udoban i privlačan, kombinezon je komad garderobe koji, u zavosnosti od modela, možete nositi u svim prilikama. Takođe, on je odličan izbor i kada su u pitanju svečane prilike, upravo zbog svoje nevjerovatne udobnosti. Naravno, imajući u vidu da je sezona praznika, upravo ovaj kombinezon na slici iznad je pun pogodak.

Mala crna haljina


Bila je i ostala neprolazni klasik, a odgovara svim prilikama. Ove praznične sezone možete birati i malu crnu haljinu ravnog kroja, a koja je ukrašena bisernim narukvicama. Ovo će dodatno skrenuti pažnju na vaš stajling, a upravo zbog narukvica se ne morate truditi da je nešto pretjerano stilizujete.

Haljina sa V izrezom


Mini haljine sa V izrezom mogu biti veoma elegantne, a takav je slučaj i sa ovom H&M ljepoticom. Njen V izrez taman dovoljno naglašava sve što je potrebno naglasiti, a dužina u potpunosti odgovara dubini izreza. Životinjski dezen u vidu zmijske kože dodatni je plus, jer je jedan od trenutno najpopularnijih dezena.

Prozirni dijelovi


Ovo je veoma lijepa haljina, a upravo prozirni dio u gornjem dijelu čini je veoma interesantnom i privlačnom. Skrojena je od pliša koji je, kako napomenusmo, veoma poželjan tokom zimske sezone, a možete je nositi gotovo u svim svečanim prilikama.

Crveno je prekrasno…


Crvena je jedna od onih boja koja će vas uvijek izdvojiti iz mase, a to će biti slučaj i ove praznične sezone. Crvena haljina je tako privlačna, a samo jedan od modernih modela je i ova haljina na preklop, a koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

A crno je klasika…


Da, tako je – ako želite da dobijete klasičnu kombinaciju, onda vam crna u tome može pomoći kao nijedna druga boja. Crna haljina na jedno rame sigurno će vas izdvojiti iz mase, a ukras u vidu dragulja čini je još privlačnijom i mnogo jednostavnijom za stilizovanje.

Nikud bez čipke


Jer je ona tako nježan i privlačan materijal, a koji je i više nego poželjan tokom praznične sezone. Haljina od čipke sigurno će biti pun pogodak, bez obzira da li je u pitanju sindikalna proslava nove godine ili je pak riječ o najljuđoj noći.

Lažni životinjski uzorak


Ukoliko volite komade garderobe sa životinjskim uzorkom, H&M je za ovu prazničnu sezonu “smislio” jednu pravu modnu poslasticu i to u vidu haljine sa lažnim životinjskim uzorkom. Naime, radi se o haljini koja je samo iluzija životinjskog uzorka, a koji je postignut tako što se preko crne podloge prostiru svijetle šljokice i na taj način stvaraju iluziju.

Haljina od tila


Veoma lagana i prozračna, haljina od tila još je jedan model koji možete nositi gotovo u svim prilikama ove praznične sezone. Nježna plava boja odlična je za kombinovanje sa svim asesoarima, bilo da je riječ o jednobojnim ili dezeniranim.

Raskošni kombinezon


Ove praznične sezone možete dobiti veoma raskošan stajling tako što ćete se odlučiti za ovaj fantastični dezenirani kombinezon širokih nogavica. Gornji dio je skrojen na način da se čini kao da je riječ o preklopu, a široke nogavice stvaraju iluziju da se radi o haljini.

Popularna boja


Bordo je jedna od najpopularnijih boja tokom zimske sezone, a haljina od čipke u ovoj krasnoj boji definitivno će vas dovesti u prvi plan tokom ove praznične sezone. Ona je veoma privlačna i sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vi pune samopouzdanja uđite u novu godinu baš u ovoj krasnoj haljini.

Haljina bez ramena


Slobodno otkrijte svoja ramena tokom sezone praznika i to na veoma privlačan i upečatljiv način. Za to će se pobrinuti ova fantastična haljina A kroja, a koja je ukrašena svjetlucavim pojasom od dragulja. Imajući u vidu da je riječ o bordo haljini, veoma lako je možete stilizovati, jer se ona ponaša kao da je crna.

Haljina sa ogrlicom


Još jedna haljina, koju možete nositi ove praznične sezone i dobiti fantastičan stajling, jeste ova bijela haljina dugih rukava koja je ukrašena ogrlicom. Ovaj prekrasni detalj, ali i sam kroj, čine je veoma elegantnom i privlačnom, a možete je nositi baš u svim prilikama ove praznične sezone.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info