Dnevni horoskop za 05.12.2019.

0

Ovan


Dešavanja u privatnom životu imaće veću važnost od poslovnih. Pred vama je rasprava s ukućanima na temu novca. Uvešćete reda ili nova pravila i odvajati novac na stranu za praznike. Uprkos neplaniranim dešavanjima i okolnostima koja će vam oduzeti vremena, završićete poslove u planiranom roku.

Bik


Briljiraćete u poslovima u kojima možete upotrijebiti umne i komunikacijske sposobnosti. Ukoliko imate novčanih problema, snalažljivost će vam pomoći da ih brzo riješite. Djeca su na određenoj vrsti prekretnice. Bitno je da im date dobar savjet ili pružite moralnu podršku što vama, snalažljivim Bikovima, ne bi trebalo da bude problem.

Blizanci


Biće vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećaćete se nesigurno i nedoraslo izazovima, ali kada trema popusti shvatićete da je lakše nego vam se činilo. Partner neće s vama lako izlaziti nakraj. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome pa će vam prigovarati da ste tvrdoglavi i da vam se ništa ne da dokazati.

Rak


Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost ćete vješto prikrivati šarmom i osmijehom. U poslu ćete privlačiti pažnju kreativnim rješenjima. U odličnom ste ljubavnom razdoblju koje donosi romantiku i strast. Fizička privlačnost ili osjećaj razumijevanja ostaviće poseban trag u vezama i brakovima.

Lav


Osjećaćete se usamljeno i neshvaćeno čak iako ste okruženi ljudima. Brige će umanjiti vašu sposobnost logičkog procjenjivanja i pozitivnog pristupa ljubavi, ali već sutra optimističnije ćete razmišljati. Ako se prepustite čaroliji udvaranja, ne očekujte više nego vam okolnosti dopuštaju, barem kada je riječ o današnjem danu.

Djevica


Ako su pred vama veći napori ili zahtjevnije poslovne akcije, obavite ih danas. Imaćete dovoljno energije, ali i istrajnosti. Učenje, obrazovanje i polaganje ispita aktivnosti su u kojima ćete biti uspješni. Mogli biste dobiti posao, potpisati ugovor o radu ili dobiti zanimljivu ponudu za nove projekte.

Vaga


Snalazićete se na razne načine kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete zajam zahtijevaće više napora, a mogli biste se sudariti sa zapetljanom birokratijom. U takvim i sličnim situacijama do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenost cilju pa vas ništa neće moći skrenuti sa zacrtanog puta.

Škorpija


Očekuje vas porast obaveza i kontakata, ali svima ćete stići udovoljiti. Provešćete mnogo vremena u telefoniranju, pisanju elektronskih poruka te komunikaciji s prijateljima i poslovnim partnerima. Privući ćete pažnju osobe suprotnog pola, ali možda vam se neće svidjeti što će druga strana odmah preuzeti inicijativu.

Strijelac


Razmislite šta govorite, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Budite diplomatični u poslovnim kontaktima. Bićete skloni povlačenju u sebe i nespremni na komunikaciju. Postupak voljene osobe ili roditelja dovode vas pred gotov čin. Uprkos tome, izborite se za sebe. Povećajte unos vitamina.

Jarac


Bićete temperamentni i komunikativni. U poslu možete pokazati nevjerovatnu vještinu i spretnost pri rješavanju problema koji se drugima čini nerješiv. Trenuci provedeni s djecom veoma će vas veseliti. Nekima je na pomolu nova ljubav, naročito na putovanju ili pri poslovnom susretu. Pustite neka se sve spontano odvija.

Vodolija


Moguća je nezgoda, kao što je kašnjenje na sastanak zbog saobraćajnih gužvi, neprijatna rasprava sa šefom ili problemi u radu s računarom. Nemojte dopustiti da vas takve situacije izbace iz takta. I kod kuće su mogući nesporazumi. Znaćete šta želite, ali će se bližnji suprotstavljati vašim prijedlozima i uvjeravati vas u suprotno.

Ribe


Krasiće vas elokvencija i zapažanje. Pronalazićete zajednički jezik s osobama koje su drugačije od vas, čime ćete iskazati upućenost skoro u svaku problematiku. Bićete organizovani pa je dan pogodan za obavljanje aktivnosti za koje inače nemate strpljenja. Neko koga dugo niste vidjeli mogao bi vas telefonski kontaktirati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info