Vodolija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter 02. decembra ulazi u znak Jarca i otvara vam mogućnost da pokrenete razradu tajnih planova čiji je cilj da vas dovedu na bolje pozicije, pomoću kojih očekujete da ostvarite napredak u karijeri i bolju zaradu.

U isto vrijeme ćete početi više pažnje da obraćate na sve nejasnoće i tajne radnje kojima ste okruženi na poslu, a posebno ćete preduzimati mjere zaštite od nedobronamjernih osoba koje su sklone ogovaranju i spletkama čiji je cilj da vas kompromituju.

Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca i usmjeriće vas na rješavanje važnih pitanja u odnosima sa saradnicima. Najviše ćete vremena utrošiti na ispravljanje onoga gdje postoje teškoće u okviru saradnje. Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Efikasnim potezima doći ćete do uspjeha, boljih pozicija i uvećaćete zaradu.

Jupiter će sredinom decembra praviti trigon sa Uranom. Dobićete iznenadnu podršku, od osoba i institucija od kojih to niste očekivali, u završnoj fazi jednog značajnog projekta. To će vam donijeti neophodne finansije i omogućiti vam da sve važne rokove postignete na vrijeme i uvećate svoju zaradu.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom. To će vas onemogućiti da se posvetite privatnim planovima i da pokrenete posao u sopstvenoj režiji. Odložićete to za neki bolji period. Do kraja mjeseca ćete se posvetiti rješavanju administrativnih obaveza i nastojaćete da poboljšate platni promet. Radnu godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na računu i sa stabilnim pozicijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, će 08. decembra praviti kvadrat sa Neptunom i unijeće nejasnoće u vaš odnos sa partnerom, što će dovesti do nepovjerenja i nesuglasica. Doći će do zahlađenja u vašem odnosu. Svaki razgovor biće otežan. Uz malo strpljenja i dobre volje, uspjećete da ovu nepovoljnu situaciju u odnosu riješite do sredine mjeseca.

Sunce u trećoj dekadi decembra ulazi u znak Jarca i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Unijećete kvalitetne promjene u vaš odnos sa voljenom osobom, što će vam omogućiti da ostvarite bolju bliskost. Više ćete vremena provoditi zajedno u intimnim trenucima u kojima ćete oboje uživati. Očekuje vas i lijep provod za novogodišnje praznike sa prijateljima.

Ako ste slobodni, potrebno vam je više izlazaka i druženja, jer ste se zatvorili u sebe zbog prethodnog razočarenja u vezu koju ste prekinuli. Pružiće vam se mogućnost da sa jednom osobom, koja će vas privući, započnete tajnu vezu, ali ćete se predomisliti.

Sredinom decembra počećete da se viđate sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Ostaviće na vas utisak svojim šarmom i dobrim osjećajem za vaše potrebe. Pred kraj mjeseca ćete započeti skladnu vezu koja može da bude duga.

Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna, a koju poznaju kroz posao. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate van posla u tajnosti, a ubrzo nakon toga, već u drugoj polovini decembra ćete ući u tajnu vezu.

Zdravlje. Tokom decembra ćete imati oslabljen imunitet, što će zahtijevati da preduzimate preventivne mjere.

Na prvom mjestu će vam biti potrebno više odmora, jer ćete se često osjećati iscrpljeno, čak i kada nemate mnogo obaveza i kada ne radite ništa naporno. Bićete osjetljivi na stresne okolnosti. Dobro bi vam došla masaža kako biste se relaksirali.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info