Vaga: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter će na početku decembra ući u znak Jarca i omogućiće vam da više pažnje i napora usmjerite na dovršavanje važnih i velikih projekata, kako ne biste morali da prolongirate zadate rokove. Biće vam potrebna bolja organizacija i saradnja, kako biste izbjegli zastoje i kako biste ostvarili očekivani profit.

Imaćete pomoć sekstila Venere sa Marsom i Neptunom, koji će vam dati dobar osjećaj za investicije i nabavku osnovnih sredstava za proizvodnju. Uspjećete da poboljšate vaše usluge i dobijete veći broj zadovoljnih klijenata, što će pozitivno uticati na rast vaših finansija.

Posvetite više pažnje poslovnoj komunikaciji, informacijama i kontaktima. U poslovnim pregovorima biće vam neophodna sva vaša vještina kako biste uspjeli da ostvarite planirane ciljeve. Vaše poslovanje će zavisiti od toga koliko se dobro budete organizovali.

Mars će praviti trigon sa Neptunom 13. decembra. Investiraćete veći dio sredstava u poboljšanje sektora usluga. Ovaj aspekt će vam donijeti poboljšanja i uvećati zaradu. Sredinom decembra će Jupiter praviti trigon sa Uranom i donijeće vam neočekivane pogodnosti za velike finansijske transakcije koje će značajno uvećati saldo na vašem računu.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije, što će vam otvoriti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji su povezani sa oblastima zabave, ugostiteljstva, prosvjete i dizajna. Radnu godinu ćete završiti zadovoljni ostvarenim uspjehom i zaradom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil koji će Venera praviti sa Marsom, u prvoj dekadi decembra, omogućiće vam da poboljšate porodične odnose i kupite nešto za vaš dom, što će vas oboje činiti zadovoljnim. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više inicijative za romantične trenutke udvoje. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju i iznenaditi je lijepim poklonom.

Druga polovina decembra odvijaće se u prazničnom raspoloženju. Vaš partner i vi ćete zajednički osmisliti kako ćete provesti novogodišnje praznike i sve ćete na vrijeme organizovati i pripremiti. Najviše će vam prijati da zajedničko vrijeme provodite kod kuće, gdje ćete biti raspoloženi da pozivate i zajedničke prijatelje na druženje. Oboje ćete se lijepo provesti.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da se povučete i provodite više vremena u samoći i aktivnostima koje vas ispunjavaju. Povremeno ćete samo izlaziti na rekreativne i društvene aktivnosti.

Tu ćete upoznati osobu koja će vas privući načinom na koji će vam pristupiti, spremnošću da vam pruži pomoć i podršku tamo gdje vam to bude potrebno u datom trenutku. Počećete da se viđate nasamo i ubrzo ćete biti zaljubljeni jedno u drugo. Započećete vezu koja će biti puna pažnje i iskrene ljubavi.

Starije Vage će češće početi privatno da se viđaju sa osobom koju su upoznale preko poslovnih aktivnosti. Prijaće vam blizina te osobe i dijeljenje zajedničkih interesovanja. Do kraja mjeseca ćete biti i emotivno bliski i započećete vezu.

Zdravlje. Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom, što vam donosi sklonost ka prehladi i virusnoj infekciji koja može da se odvija uz povišenu temperaturu, a koja bi mogla da vas par dana natjera da mirujete.

Zbog toga preduzmite preventivne mjere i izbjegavajte duži boravak na vjetru i hladnoći. Ostatak mjeseca zdravlje će vam biti stabilno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info