Strijelac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter, vaš vladar, će na početku decembra ući u znak Jarca gdje je slab i u padu. Kako je to ujedno i vaše polje novca, bićete primorani da više računa povedete o troškovima i da poradite na uvećanju i održavanju nivoa vaše zarade. To će od vas zahtijevati dosta strpljenja i pažnje.

Venera će praviti sekstil sa Marsom i Neptunom i omogućiće vam da ostvarite profit od saradnje kroz akcije za pomoć drugima. Uspjeh vas očekuje u oblastima gdje se od vas traže kreativne ideje. Imaćete dobar osjećaj kako da privučete pažnju publike i klijenata, a to će se pozitivno ostvariti i na vašu zaradu.

Merkur će ući u vaš znak 09. decembra. Dobićete zadatak od strane nadređenih da se bavite nečim što je ispod vašeg nivoa i gdje niste dovoljno vješti i stručni. Taj zadatak nećete uspjeti da obavite zadovoljavajuće i u roku, ali više nećete morati ni da se bavite takvim radnim obavezama. Mada će vam to oduzeti više vremena, ipak ćete uspjeti da pokrenete jedan dugoročni projekat koji će vam u budućnosti donijeti dobru zaradu.

Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Ono što ste pripremali u tajnosti omogućiće vam da steknete prednost nad konkurencijom. Izbacićete iz igre nepoštene osobe koje su pokušale da se intrigama okoriste na vaš račun.

Jupiter će sredinom decembra praviti trigon sa Uranom i donijeće vam neočekivanu priliku da kroz investiranje u oblasti usluga ostvarite zaradu koja će premašiti vaša očekivanja i omogućiti vam da radnu godinu završite sa velikim uspjehom.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i pravi kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi, jer ćete nailaziti na neočekivane smetnje. Uspjećete da ih riješite svojim optimizmom i vještinom. Bićete na dobitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Merkura sa Plutonom, na početku decembra, motivisaće vas da unesete kvalitetne promjene u vaš odnos sa voljenom osobom. Provodićete više vremena u zajedničkim intimnim trenucima, što vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Ulazak Merkura u vaš znak donijeće vam bolji odnos sa partnerom, koji će vam više nego obično pružati osjećanja.

Kvadrat Merkura sa Neptunom, u trećoj dekadi decembra, dovešće do neiskrenosti između vas i voljene osobe kao i do nesuglasica u vezi načina na koji ćete provesti predstojeće praznike. Uspjećete da se dogovorite nakon sedam dana prilično napetih odnosa, 29. decembra, kada Merkur uđe u znak Jarca. Pomirićete se i imati više razumijevanja.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da se povučete u sebe, jer ćete biti razočarani zbog toga što ne uspijevate da pronađete nikog ko bi vas dovoljno privukao i odgovarao vašim potrebama u ljubavi. Dobićete poziv jedne osobe, koju ste upoznali ranije, da se vidite kako bi vam predložila jedan zajednički projekat.

Otići ćete bez volje, ali ćete se osjećati prijatno zbog pažnje koju ćete dobijati od te osobe. Počećete da se viđate češće, ali i pored toga nećete biti sigurni da li možete da joj pružite povjerenje.

Nešto stariji Strijelci će se naći u centru pažnje mlađe osobe koja će početi da ih obasipa pažnjom. U početku ćete biti zainteresovani, ali ćete otkriti da ta osoba nije dovoljno otvorena i iskrena prema vama. Odlučićete da ne ulazite u vezu.

Zdravlje. Potrebno je da se više krećete i da se bavite svakodnevnim fizičkim vježbama kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Izbjegavajte da duže vrijeme budete izloženi hladnom i vjetrovitom vremenu.

Biće vam osjetljivo grlo, kao i zglobovi. Vodolije u poznijim godinama mogu da imaju tegobe u vidu artritisa. Vježbe za leđa bi vam bile od koristi.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info