Škorpija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i donosi vam mogućnost da započnete nove poslovne pregovore. To će od vas zahtijevati dobru organizaciju i detaljno planiranje. Novi pregovori će biti otežani, jer nećete nailaziti na očekivanu podršku, posebno kada se radi o razmatranju finansijskog dijela i neophodnih ulaganja.

Ako se bavite trgovinom, očekuje vas mnogo sastanaka i putovanja koji neće biti laki i zahtijevaće vašu punu pažnju i vrijeme. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom, što će vam donijeti dosta nejasnoća, ali i teškoća u vezi finansija. Ovaj period nije povoljan za nove investicije. Izbjegavajte ulazak u rizike, a iznad svega izbjegavajte finansijske mahinacije, jer biste se mogli naći na gubitku.

Iskoristite svoje rukovodeće sposobnosti, autoritet, stručnost i radnu vještinu kako biste ostvarili napredak u važnim pregovorima. Uspjećete da ostvarite uspjeh i dobitke na polju zabave i u kreativnim poslovima. Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca i zahtijevaće od vas bolju organizovanost u vezi rukovanja finansijama.

Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Bićete motivisani da uložite veliki dio vaše energije u razvoj jednog kreativnog projekta koji će vam donijeti značajne dobitke ako budete sve neophodne radnje obavili efikasno.

Jupiter će sredinom decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam donijeti neočekivanu mogućnost da sklopite važan dogovor, ugovor i novo poslovno partnerstvo. Od toga ćete imati značajne dobitke kasnije. Treća dekada decembra vam donosi uspješan završetak svih važnih radnih zadataka. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na računu i stabilnim pozicijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Venere sa Marsom i Neptunom, u prvoj dekadi decembra, vam donosi buđenje uspavanih strasti u odnosima sa voljenom osobom, što će vam oboma veoma prijati i motivisaće vas da više vremena provodite u zajedničkim izlascima i zabavi. Imaćete dobar osjećaj za sve što je vašem partneru potrebno u odnosu sa vama. Iskreno ćete pokazivati osjećanja.

Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom u drugoj polovini decembra i vodićete plodne razgovore o zajedničkim ciljevima. Venera će u trećoj dekadi mjeseca ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom, što će dovesti do napetosti i nesuglasica oko načina na koji želite da proslavite predstojeće praznike. Na sreću, uspjećete da nađete zajedničko rješenje.

Ako ste slobodni, bićete puni pozitivne energije i ići ćete na razne zabave i mjesta za izlaske gdje ćete upoznati nekoliko osoba koje će vam privući pažnju. Veze na jednu noć će vam biti privlačne, što ćete odmah iskoristiti sa prvom zainteresovanom osobom.

Nakon toga će vas zavesti neko ko je preduzimljiv, zabavan i komunikativan. Počećete da se viđate i izlazite i poželjećete da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu. Nakon jedne iznenadne svađe, odlučićete se da budete u slobodnoj vezi.

Zdravlje. Preduzećete preventivne mjere kako biste vaše zdravlje učinili stabilnim. Svakodnevne fizičke vježbe, pravilna ishrana, dovoljno odmora i zdrav način života doprinijeće da vaš imunitet bude jak.

Važno je da izbjegavate pretjerivanje u zadovoljstvima i da budete umjereni u svemu kako biste održali dobro zdravlje, naročito tokom predstojećih praznika.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info