Ribe: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter će na početku decembra ući u znak Jarca i usmjeriće vas na rješavanje odnosa sa saradnicima. Nailazićete na otežanu saradnju, što će od vas zahtijevati da tragate za pouzdanim osobama kojima možete pokloniti puno povjerenje, ali takvih će biti malo i već će biti zauzeti drugim poslovima i vidovima saradnje. Zbog toga ćete morati da se potrudite da poboljšate odnose sa aktuelnim saradnicima.

Zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom i Neptunom, uspjećete da ostvarite dobru saradnju sa inostranim partnerima. Imaćete dobar osjećaj kako da rasporedite vaše radne zadatke i kako da rješavate komplikovane situacije.

Merkur će ući u znak Strijelca i vaše polje posla i karijere 09. decembra. Započećete sa planiranjem novih projekata, organizovanjem svega što je potrebno i započećete nove pregovore. U svemu tome ćete uvidjeti da nema dovoljno razumijevanja od vaših sagovornika, a u organizovanju obaveza nailazićete na smetnje.

Trigon, koji će Mars praviti 13. decembra sa Neptunom, donijeće vam podršku od vaših nadređenih i to će vas dodatno motivisati da usmjerite svoju energiju i vještinu u brži razvoj aktuelnih radnih zadataka. Pokazaćete snalažljivost i kreativnost.

Jupiter će sredinom decembra praviti trigon sa Uranom. Neočekivano ćete započeti novu saradnju i imaćete dosta uspjeha u držanju poslovnih prezentacija. Bićete prijatno iznenađeni uspjehom koji ćete ostvariti.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije, što vas upozorava da se pripazite zamki konkurencije. Pazite kome šta govorite o vašim planovima. Poslovnu godinu ćete završiti uspješno i sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete više mogućnosti da izlazite sa voljenom osobom i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, će 09. decembra ući u znak Strijelca i započećete intenzivnije razgovore o zajedničkim planovima, u čemu ćete se dobro slagati sa partnerom. Ovako ćete ujedno poboljšati vašu komunikaciju i imati više razumijevanja.

Druga polovina decembra biće za vas ispunjena zajedničkim trenucima koje ćete kvalitetno provoditi uz voljenu osobu. Osim intimnih trenutaka, kojih će biti dovoljno, uz zabavu ćete uspjeti da ostvarite i jednu zajedničku želju. Pružiće vam se mogućnost da otputujete za novogodišnje praznike na mjesto koje oboje duže vrijeme želite da posjetite.

Ako ste slobodni, dobićete pozitivnu motivaciju i veliku energiju da upoznate nekog ko će vam odgovarati u ljubavi. Pojačaće se vaš optimizam. Često ćete izlaziti, zabavljati se i posjećivati mjesta gdje možete da razmjenjujete vaše ideje sa drugima.

Tako ćete sredinom decembra upoznati osobu koja će se oduševiti vašim načinom razmišljanja i koja će se dosta uklopiti u vaš model poželjnog emotivnog partnera. Pojaviće se obostrana simpatija. Ubrzo će se probuditi i emocije. Ući ćete u vezu.

Nešto starije Ribe će na jednoj zabavi upoznati osobu koja će ih privući svojom originalnošću i stavom. Otkrićete sa se dobro razumijete i da dijelite slična mišljenja. Ostvarićete dobru komunikaciju i pojaviće se obostrana osjećanja.

Zdravlje. Kvadrat Sunca sa Neptunom, u prvoj dekadi decembra, donijeće vam slabije zdravlje, zbog čega bi bilo poželjno da preduzmete preventivne mjere, kao što su zdrava ishrana, dovoljno odmora i zdrave navike.

Moguće su kardiovaskularne smetnje kao i disbalans hormona. U drugoj polovini decembra ćete biti uglavnom dobro. Poboljšaće vam se imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info