Rak: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter će 02. decembra ući u znak Jarca i vaše polje javnosti. Ovo će vas podstaknuti da više vremena provodite u rješavanju važnih pitanja sa poslovnim partnerima. Vaši odnosi sa klijentima i javni nastupi će zahtijevati posebno dobru organizaciju, kako biste uspjeli da ostvarite željene ciljeve. Sve to će vam oduzimati dosta vremena.

Sekstil Merkura sa Plutonom donosi vam više preciznosti i efikasnosti u rješavanju onoga što vam je ranije pravilo zastoje i probleme u radu. Budite pažljivi, jer možete imati teškoća u vidu pokušaja mahinacija od strane nekih od saradnika. Sa nadređenima ćete ulaziti u sukobe, zbog kvadrata Sunca sa Neptunom.

Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca i pružiće vam se mogućnost da pokrenete jedan plan koji se odnosi na polje usluga, što će zahtijevati pažljivu organizaciju i nalaženje finansijske podrške. Trigon Marsa sa Neptunom pomoći će vam da obezbijedite neophodna sredstva i ostvarite uspjeh, posebno ako je vaš posao povezan sa uslugama.

Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom, što će u velikoj mjeri unaprijediti vašu saradnju, zahvaljujući neočekivanom susretu sa jednim poznanikom preko koga ćete upoznati osobe koje su zainteresovane da sarađuju sa vama u distribuciji vaših proizvoda i usluga.

Sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom omogućiće vam da učvrstite odnose sa poslovnim partnerima, kao i da ostvarite dobitke. Venera ulazi u znak Vodolije 20. decembra i otvara vam mogućnost novih dobitaka i poboljšanja platnog prometa. Poslovnu godinu ćete završiti sa boljim pozicijama i značajnim finansijskim dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Jupiter će ući u znak Jarca i vaše polje ljubavi na početku decembra i donijeće vam više mogućnosti za ostvarenje svega što ste željeli da imate u emotivnoj vezi sa partnerom ili u braku. Najviše ćete se posvetiti rješavanju praktičnih stvari u vašoj vezi. Vaš partner će biti pun optimizma, a probudiće se i strasti.

Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom, u vašem polju ljubavi, unijeće stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom i pokrenućete nešto što ste zajedno planirali, a što će vas oboje činiti zadovoljnim. Druga polovina decembra vam je povoljna za druženja sa zajedničkim prijateljima, izlaske, putovanja i provode. Unijećete nov kvalitet u vašu vezu.

Ako ste slobodni, decembar vam donosi brojna dešavanja na polju ljubavi, koja vam daju veliku šansu da uplovite u novu emotivnu vezu koja će biti skladna i na duže staze. Upoznaćete više osoba koje će vam se dopadati. Biće i par njih koji će vama prilaziti.

Važno je da nigdje ne žurite i da dobro odaberete. Najviše će na vas ostaviti utisak neko ko je tih, miran, stabilan, praktičan, ambiciozan i tradicionalnih shvatanja. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom donosi vam srećan ulazak u vezu.

Nešto stariji Rakovi će dobijati pažnju od osobe koja će im djelovati simpatično, ali ih neće na prvi pogled privući. Odlučićete da izađete zajedno i da se bolje upoznate. Bićete oduševljeni i ubrzo ćete ući u skladnu vezu.

Zdravlje. Kvadrat Sunca sa Neptunom, u prvoj dekadi decembra, donosi vam smetnje čiji uzrok može biti u otežanoj cirkulaciji, niskom krvnom pritisku, otežanom radu štitne žlijezde i hormonskom disbalansu.

Bićete podložni i alergijskim reakcijama. Treća dekada mjeseca vam donosi sklonost prehladi. Potrebno vam je više kretanja radi bolje kondicije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info