Ovan: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter, 02. decembra, ulazi u znak Jarca i u vaše polje posla i karijere. Donijeće vam povoljne mogućnosti za ostvarenje napretka u razvoju aktuelnih poslova. Neophodno je da više pažnje obratite na troškove i ulaganja.

Priliv neophodnih finansijskih sredstava biće ograničen. Zbog toga ćete biti primorani da napore ulažete u održavanje aktuelnog obima poslovanja. Nećete imati povoljne prilike za širenje poslovne ponude. Sekstil Merkura sa Plutonom činiće vas vještijima u rješavanju zaostalih finansijskih obračuna i uspjećete da se izvučete iz teškoća koje ste imali ranije na ovom polju.

Sekstil Venere sa Marsom će vam dodatno pomoći da usmjerite napore u efikasniju naplatu vaših potraživanja, što će se povoljno odraziti na vaše opšte finansijsko stanje. Merkur će ući u znak Strijelca 09. decembra, što će vam donijeti mogućnost poboljšanja stručnih sposobnosti kroz odlazak na razne seminare i kurseve. Mogućnost poslovnih putovanja je takođe uvećana.

Mars pravi trigon sa Neptunom 13. decembra i imaćete dobar osjećaj za rješavanje komplikovanijih zadataka. Jupiter će sredinom mjeseca praviti trigon sa Uranom, što će vam donijeti neočekivane pogodnosti za ostvarenje značajnih dobitaka i uvećanje salda na vašem računu.

Vješto ćete iskoristiti sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom koji će vam omogućiti da godinu završite sa dobitkom i uvećanom zaradom. Moguće je i unapređenje, kao nagrada za vaš trud i uspjeh koji ste postigli tokom cijele godine.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, na početku decembra će praviti sekstil sa Marsom i unijeće više strasti u vaše odnose sa voljenom osobom. To će vas i vašeg partnera motivisati da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetnog i novog u vašu emotivnu vezu. Sekstil Venere sa Neptunom donijeće vam lijepe zajedničke romantične trenutke.

Sredinom decembra će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom, što će unijeti stabilnost u vašu emotivnu vezu, ali će dovesti i do zahlađenja, jer ćete se usmjeriti na praktične stvari u odnosu. Kvadrat Venere sa Uranom, u trećoj dekadi decembra, upozorava vas na mogućnost iznenadnih i neočekivanih nesuglasica sa partnerom. Potrudite se da više izlazite udvoje.

Ako ste slobodni, decembar vam je pogodan za zaljubljivanje i ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna energije, strastvena i pomalo tajanstvena. Bićete skloni da tu osobu u početku idealizujete, ali se nećete razočarati, jer će opravdati vaša očekivanja.

Počećete da izlazite i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Pomalo će vam smetati slobodno ponašanje vašeg novog partnera. Za novogodišnje praznike ćete uživati u provodu sa novom ljubavi i sa bliskim prijateljima.

Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. U početku će biti zaneseni i poželjeće da budu u ozbiljnoj vezi, ali će se kasnije predomisliti i ostaće u površnoj i neobaveznoj vezi.

Zdravlje. Bićete promjenjivog zdravlja i preporučuje vam se da izbjegavate pretjerano izlaganje hladnoći, jer vam se može lako dogoditi da se prehladite.

Cirkulacija će vam biti oslabljena, a moguće su i reumatske tegobe kao i bolovi u kostima, koljenima i zglobovima. Više se odmarajte i svakodnevno praktikujte rekreativne fizičke aktivnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info