Lav: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i donosi vam nove mogućnosti na polju usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo u svom poslu i da proširite ponudu usluga kojima ćete privući više korisnika. To će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje, ali će zahtijevati od vas da budete vrlo praktični, preduzetni i štedljivi, kako biste mogli da pokrijete troškove koje ćete imati na početku.

Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca, što vas upozorava da izbjegavate rizične poteze kojima ćete biti skloni. Najviše izbjegavajte finansijske rizike i mahinacije, jer ćete biti nepromišljeni kada je o tome riječ. Mars će 13. decembra praviti kvadrat sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj kako da na vrijeme dovršite sve važne radne zadatke i to će vam donijeti dobitke.

Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom, koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam neočekivano donijeti velike pogodnosti za razradu jedne vaše ideje i njenu primjenu u razvoju aktuelnih i važnih radnih zadataka i projekata.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i uvećaće vašu popularnost na polju javnosti. Ostvarićete bolje odnose sa klijentima i poslovnim partnerima. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom, krajem mjeseca, omogućiće vam da radnu godinu završite sa dobitkom i sa unapređenjem na bolju poziciju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Venere sa Saturnom, koji vlada vašim poljem ljubavi, doprinijeće stabilizovanju i učvršćivanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. S druge strane, to će dovesti i do emotivnog zahlađenja i usmjeravanja ka radu na zajedničkim ciljevima i praktičnim stvarima koje su važan dio vaše emotivne veze. Poboljšaćete zajedničke finansije i ostvariti jedan cilj.

Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vam donijeti nove i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se dopadati vaši prijedlozi i pojačana inicijativa. Slobodnije ćete da pružate iskrena osjećanja voljenoj osobi. Više ćete izlaziti i provodićete više vremena zajedno na zabavan način.

Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za nalaženje odgovarajuće osobe za ulazak u ozbiljnu vezu na duže staze. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je praktična, ambiciozna i pomalo konzervativnih shvatanja. Djelovaće vam privlačno i počećete da se viđate i da se bliže upoznajete.

Bićete iznenađeni kada shvatite da je, u bliskom intimnom odnosu sa vama, vaša simpatija puna ideja, slobodnog mišljenja i da vam pruža dosta podsticaja i mogućnosti za nova iskustva. Započećete emotivnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će uspjeti da se usklade sa osobom koja im se duže vrijeme dopada i sa kojom su u proteklom periodu pokušavali da ostvare emotivnu bliskost. Otkrićete da se slažete oko mnogo toga, ali da emotivno niste dovoljno bliski.

Zdravlje. Tokom decembra ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Vodićete pojačanu brigu za svoje zdravlje tako što ćete biti fizički aktivni, umjereni u svemu i nalazićete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju.

Vaš tempo života će biti zdrav, a isprobaćete i neke nove metode za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Preduzimaćete i preventivne mjere.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info