Jarac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter će 02. decembra ući u vaš znak. Počećete da više razmišljate o načinima da postignete bolje rezultate u svom radu. U tu svrhu ćete početi da proučavate novije metode i tehnologije, a bićete zainteresovani i da poboljšate vaše stručne vještine kroz pojedine kurseve i seminare.

Venera će praviti sekstil sa Marsom i Neptunom. Poboljšaćete vaš pristup saradnicima tako što ćete biti ljubazniji u dogovorima. To će vam otvoriti vrata da ostvarite napredak u pregovorima oko novih poslovnih projekata i predstojećih radnih zadataka. Vaši saradnici i sagovornici će ozbiljno shvatiti vaše prijedloge i pristupiće savjesno njihovom rješavanju.

Merkur će ući u znak Strijelca 09. decembra, što će vas usmjeriti na tajne pregovore i na razradu planova koji imaju za cilj da prestignete konkurenciju i zauzmete bolje pozicije. Trigon Marsa sa Neptunom, 13. decembra, omogućiće vam da ubrzate promet u čemu ćete imati pomoć vaših saradnika.

Imaćete dobru saradnju sa društvenim organizacijama. Vaši poslovni kontakti i veze će vam omogućiti napredak u karijeri. Sredinom mjeseca će Jupiter praviti trigon sa Uranom. Pružiće vam se neočekivano povoljna prilika da ostvarite veliku zaradu kroz oblasti zabave i kreativnosti, kao i da uvećate saldo na računu ulaskom u rizične investicije koje će se pokazati isplativim.

Budite pažljivi u trećoj dekadi decembra kada Venera uđe u znak Vodolije i bude pravila kvadrat sa Uranom. U tom periodu izbjegavajte nove investicije i bilo koju vrstu rizika. Godinu ćete završiti sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, zahvaljujući prolasku Venere kroz vaš znak, većim dijelom decembra bićete u mogućnosti da vašu emotivnu vezu učvrstite tako što ćete svom partneru poklanjati više vremena i pažnje. Vodićete prijatne razgovore, poboljšaćete međusobno razumijevanje, planiraćete nove zajedničke ciljeve i više nego obično ćete izlaziti na mjesta koja oboje volite da posjećujete.

Druga polovina decembra donijeće vam nove mogućnosti za uživanje u zajedničkim izlascima i zabavi. Vaš partner i vi ćete imati nove i zanimljive ideje kako da na zanimljiv način ispunite zajedničko vrijeme. Kvadrat Venere sa Uranom donijeće vam neočekivane nesuglasice oko dogovora gdje ćete ići na doček nove godine. Uspjećete da nađete zajedničko rješenje.

Ako ste slobodni, potrudićete se da svoje kvalitete istaknete, da izgledate odlično, uvijek dobro dotjerani, čime ćete privlačiti pažnju potencijalnih udvarača. Postavićete visoke kriterijume.

Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će vam djelovati različito od većine ljudi koje poznajete. Imaće neke kvalitete kojima će se izdvajati iz gomile. Ostvarićete prijatan kontakt, ali će vam biti teško da probudite u vašoj simpatiji emocije prema vama. Strasti neće nedostajati.

Nešto stariji Jarčevi će biti zainteresovani za izlaske i druženje sa prijateljima. Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti utisak originalnošću i zanimljivim idejama. Privlačnost će biti obostrana. Ući ćete u vezu.

Zdravlje. Merkur, koji vlada vašim poljem zdravlja, će od 09. do 29. decembra prolaziti kroz znak Strijelca. Kako je Merkur u Strijelcu u izgonu i slab, to će dovesti do pada vašeg imuniteta i bićete podložni prehladi i hormonskom disbalansu.

Imaćete otežanu cirkulaciju. Potrebno je da izbjegavate pretjerane napore i da se redovno odmarate. Praktikujte fizičke vježbe.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info