Blizanci: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i vaše polje platnog prometa. To će vam donijeti više angažovanja u rješavanju finansijskih obaveza. Pri tome će biti važno da budete dobro upoznati sa aktuelnim propisima iz ove oblasti, kako biste mogli da na vrijeme intervenišete kod rješavanja onih transakcija koje su u zastoju ili vam prave neku vrstu problema. Biće potrebno i da pravite anekse na pojedine poslovne ugovore, vezano za protok novca.

Sekstil Merkura sa Plutonom činiće vas prilagodljivima u odnosu na aktuelna finansijska kretanja pa ćete biti u mogućnosti da profitirate kroz berzanske akcije. Umjećete da uočite na vrijeme dobru šansu za zaradu. Veći dio prihoda ćete ostvarivati kroz oblasti usluga.

Na teškoće u poslu ćete nailaziti zbog neslaganja sa nadređenima i sa poslovnim partnerima, što vam donosi kvadrat Sunca sa Neptunom. Izbjegavajte eksponiranje u javnosti. Posvetite se kreativnim projektima, jer ćete ovdje imati dobitke, zahvaljujući sekstilu Venere sa Neptunom.

Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca i vaše polje javnosti, što će vam donijeti bolju komunikaciju sa klijentima. Započećete realizaciju planova vezanih za javne poslove, a dobro će vam doći i oglašavanje vaših usluga. Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Oslonite se na svoju intuiciju kako biste ostvarili napredak u karijeri. Pružiće vam se velika šansa.

Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom i donijeće vam neočekivane pogodnosti za realizaciju jedne ideje koju ste pripremali u tajnosti. Ovo vam može donijeti velike dobitke. Treća dekada decembra će vam biti uspješna i završićete godinu sa većim dobitkom od očekivanog.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi, ući će u znak Jarca početkom decembra. To će vas usmjeriti da više pažnje posvećujete voljenoj osobi i svemu što je važno u vašem odnosu. Na prvom mjestu ćete se posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Razmotrićete zajedno mogućnosti za ostvarenje zajedničkih planova i bolje životne uslove.

Trigon Jupitera sa Uranom, sredinom decembra, donosi vam nešto kvalitetno i novo u vašu emotivnu vezu. Više vremena ćete provoditi u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Krajem mjeseca će vam konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiti da vaš odnos sa partnerom zablista punim sjajem. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje i dobar provod.

Ako ste slobodni, prva dekada decembra vam donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja je puna energije i koja je po izgledu neko ko vas u potpunosti fizički privlači.

Između vas dvoje će se ubrzo stvoriti dobar spoj i počećete zajedno da izlazite, ne samo na mjesta za zabavu već i u teretanu i na razne sportske i rekreativne aktivnosti. Ući ćete i u intimne odnose i otkrićete da se na tom polju odlično slažete. Već u drugoj polovini decembra ćete ući u emotivnu vezu.

Stariji Blizanci će koristiti svoj šarm i imaće niz novih i interesantnih ideja i inicijativa kojima će privući pažnju osobe koja im se duže vrijeme dopada, a ignoriše ih. Uspjećete da ugovorite izlazak i bićete vrlo blizu uspjehu. Budite istrajni.

Zdravlje. Vaše opšte zdravstveno stanje će biti stabilno i vaš imunitet će biti pojačan, ali je važno da ovaj mjesec iskoristite što bolje možete u pogledu fizičkih aktivnosti.

Ako ne idete u teretanu, krenite što prije, a ako vam teretana nije zanimljiv izbor, praktikujte drugu vrstu fizičkih aktivnosti. Svakodnevna šetnja se preporučuje za održavanje kondicije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info