Bik: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. godine

0

Posao. Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i otvara vam mogućnost saradnje sa inostranstvom i obrazovnim institucijama. Ovo će zahtijevati sastanke i poslovna putovanja. Pružiće vam se mogućnost da uvećate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje stručnih seminara i kurseva.

Venera će praviti sekstil sa Marsom i uvećaće vašu popularnost na polju javnosti, a na tom polju će vam donijeti više posla i zadovoljne klijente. Na polju platnog prometa budite pažljivi, jer ćete biti suočeni sa pokušajima malverzacija od strane vaših saradnika, što će biti podstaknuto kvadratom Sunca sa Neptunom.

Merkur će 09. decembra ući u znak Strijelca. Ovo vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama, jer je Merkur slab u Strijelcu pa možete da pravite propuste u vezi važnih finansijskih ugovora i transakcija. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom će vam omogućiti da započnete nove dugoročne projekte, za koje ćete dobiti podršku od vaših nadređenih.

Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom. Donijeće vam neočekivanu sreću u realizaciji ideja o poboljšanju vašeg poslovanja. Trgovina robom iz uvoza će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje i jedan konstruktivan poslovni potez će vam donijeti uvećanu zaradu.

Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere 20. decembra i donosi vam nove mogućnosti za uspjeh u oblastima dizajna i kreativnog rada, kao i u saradnji sa društvenim institucijama. Kvadrat Venere sa Uranom upozorava vas da izbjegavate ishitrene poteze i pokretanje realizacije jedne vaše ideje. Za sada nije pogodno vrijeme za nešto novo u vašem radu. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na vašem računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Pojačaće dinamiku u vašem odnosu sa partnerom i donijeće vam više zajedničkih aktivnosti. Uspavane strasti će se probuditi na obostrano zadovoljstvo. Trigon Marsa sa Neptunom donosi vam više zajedničkih izlazaka i uživanje u romantičnim i kreativnim aktivnostima.

U drugoj polovini decembra možete da iskoristite podršku, koju će vam davati sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom, za odlazak sa voljenom osobom na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike. Očekuje vas lijep provod i prijatno vrijeme koje ćete provesti zajedno. Ako ne odete na putovanje, osmislićete kako da jedno drugome ispunite neke želje.

Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost da upoznate nekoga ko će vas zadiviti svojim idejama, drugačijim pogledom na život, a velike su mogućnosti da je to neko ko dolazi izdaleka, vjerovatno iz inostranstva.

Upoznaćete se na putovanju ili će to biti neko ko će doći u vašem mjesto u posjetu rođacima. Vaš odnos će započeti neobaveznim razgovorom, kroz koji ćete otkriti da imate slična interesovanja. Nakon toga slijede zajednički izlasci i ubrzo ćete postati intimni. Postoji mogućnost nove veze.

Stariji Bikovi će spontano ući u dinamičnu vezu, punu erotskog naboja. Privući će vas osoba koja će da vas podstiče u originalnom ispoljavanju vaše ličnosti i u razvoju vaših ideja. Do kraja mjeseca ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje. Potrebno vam je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju kako bi vaše zdravlje bilo stabilno.

Za jačanje imuniteta vam se preporučuje svakodnevna šetnja i zdrava ishrana. Manje i prolazne smetnje možete imati u predjelu kostiju, koljena i zglobova, posebno Bikovi u poodmaklim godinama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info