Dnevni horoskop za 24.11.2019.

0

Ovan


Nećete biti zadovoljni nekim odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom još uvijek niste načisto kada su u pitanju osjećanja. Šta će biti dalje zavisi od toga kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti osoba od kojih ćete doznati mnogo o aktuelnim tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

Bik


Bićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama koje će vam na kraju donijeti olakšanje, jer ste ih priveli kraju. Vaša koncentracija i pamćenje biće na zavidnom nivou. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji su tužni i neraspoloženi. Prijatelju ćete dati koristan savjet.

Blizanci


Izmoreni rutinom, nesvjesno ćete početi tražiti probleme tamo gdje ne postoje. Srećom, prijatelji će vas izvlačiti iz nevolje, pomagati vam da prebrodite ljubavne dileme, zabavljati vas i nasmijavati. Osjetićete da je energija koja struji između vas i jedne osobe nešto posebno. Iščekivaćete njen telefonski poziv i vjerovatno ga dočekati.

Rak


Dan je stvoren za učenje, pripremanje ispita ili odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo. Partner će istrajati na ostvarivanju svojih ciljeva, a vi nećete smoći snage da mu se suprotstavite. Bićete spremni popustiti u ime ljubavi. U popodnevnim satima moguća je posjeta koja će vam uljepšati dan.

Lav


Shvatićete da morate uzeti stvari u svoje ruke, posebno ako je riječ o renoviranju stana. Žurićete ili nastojati ubrzati tok nekih stvari, što znači da ćete uz velik trud ipak ostvariti dio svojih planova. Pokušajte biti strpljiviji s drugima i ne zamjerite se nikome. Provešćete ugodne trenutke u društvu drage osobe.

Djevica


Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emotivnih dilema. Imate osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

Vaga


Mogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećanjima. Duge i bračne veze mogle bi se naći na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Krajem dana očekuje vas ugodan susret ili radosna ljubavna vijest. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od dijeta.

Škorpija


Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svojoj kući. Drugačiji raspored namještaja unijeće novu energiju u vaš životni prostor. Dolazićete do kreativnih rješenja na svim životnim područjima pa i onom ljubavnom. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu okončati dogovorom za sljedeći susret.

Strijelac


Ne dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Pronađite u sebi snagu i desiće se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene koje će provocirati partnera na kritiku i agresivnije uplitanje u vaš život. Najbolje je da otvoreno razgovarate i tako uvidite mane i prednosti vašeg odnosa.

Jarac


Ne pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima, jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih uticaja. Bićete željni znanja i informacija koje ćete najbrže pronaći na internetu. U saobraćaju vam se savjetuje oprez.

Vodolija


Ići će vam od ruke rješavanje nagomilanih obaveza. Bacite pogled na neobavljene zadatke, neplaćene račune ili nepospremljen podrum, garažu. Dobra organizacija pomoći će vam da sve stignete. Razveseliće vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite ukoliko vas privlači osoba nešto drugačija od vašeg uobičajenog tipa.

Ribe


Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a vi spremni na akciju u svakom trenutku. Nećete htjeti zadržavati u sebi ljutnju ili nezadovoljstvo. Povišen nivo energije iziskivaće pogodan ventil – odaberite sportske aktivnosti! Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info