Dnevni horoskop za 17.11.2019.

0

Ovan


Problemi, brige i poslovi vama dragih osoba biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ništa vam neće biti teško uraditi za one koje volite, jer je njihova sreća i vaša sreća. Mlađi bi se mogli odlično zabaviti u društvu, ali pazite da ne pretjerate u konzumaciji alkohola, ukoliko vozite.

Bik


Umor i nezadovoljstvo pojaviće se već tokom jutra. Možda je uzrok svađa s partnerom ili čak prekid veze. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze pa ćete se zatvarati u svoja četiri zida. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike i filmova, ali i u bavljenju sportom.

Blizanci


Veseliće vas kafa s prijateljima i prepričavanje dogodovština iz vaših života. Ipak, obuzdajte potrebu da sudjelujete u tračevima, makar se radilo o nekom ko i vama lično ide na živce. U porodičnom okruženju osjećaćete nemir. Možda je uzrok u napetim odnosima ili nečijim finansijskim dugovima, koji će postati i vaš teret.

Rak


Mogli biste se naći u društvu osoba s kojima niste bliski. Ako se nađete na meti nečije kritike, naoružajte se samokontrolom i ne dajte se navući na provokacije. Ako ste nedavno ušli u ljubavnu vezu, ne uzbuđujte se ukoliko odnos bude pomalo nestabilan, jer će sigurnosti nedostajati i drugoj strani.

Lav


Mogli biste posjetiti rođake koje žive u drugom gradu ili oduševljeno prihvatati pozive na zabavu. Primićete mnogo poruka, telefon će vam često zvoniti, a mogući su i uzbudljivi susreti kojima se ne nadate. Mogli biste za neki svoj intimni problem tražiti savjet bliskog prijatelja koji će vam rado pomoći.

Djevica


Zanimaće vas sve što se događa u vašoj blizini. Bitni su vam porodični i drugi bliski odnosi. Možda ćete u nekim situacijama previše emotivno reagovati, ali sami sebe ćete prizemljiti. U dnevni raspored svakako uvrstite izlazak s društvom, jer ćete se dobro zabaviti. Prijatelj u nevolji mogao bi tražiti pozajmicu.

Vaga


Odgodite sve zamorne aktivnosti. Ne mislite toliko na brige, nego se fokusirajte na ono što vas čini zadovoljnima. U napetim situacijama potražite kompromisno rješenje ili se povucite. Ako ste odlučili raščistiti s prošlošću, nemojte dopustiti da vas pokoleba osoba koja nema stvaran uvid u vaš život i osjećanja.

Škorpija


Posvetite se aktivnostima koje traže fizičku energiju, snagu i brzo djelovanje. Ako se prihvatite čišćenja i spremanja, sve ćete obaviti u kratkom roku. Priuštite sebi sitnice u kojima uživate. Razveselite se malim poklonom. Nemojte se inatiti i suprotstavljati bližnjima nego se posvetite sebi i omiljenim aktivnostima.

Strijelac


Želje i potrebe će se iskristalizovati, a njihovim ispunjenjem i vi postajete zadovoljniji. Nakon brojnih obaveza osjećaćete veću potrebu za odmorom. Ipak, u večernjim satima energija će vam se vratiti pa ćete biti spremni za druženje i izlaske. Slobodni će se odlično zabavljati, a pri tome i sklapati nova poznanstva.

Jarac


Ako vam je partner osjetljiva osoba, vaša šala na njegov račun mogla bi neslavno završiti. Biće dovoljna sitnica pa da se posvađate. Neće vam poći za rukom da uradite sve što ste planirali. U tome će vas spriječiti zahtjevi ukućana i djece, kao i nenajavljena posjeta rodbine. Posvetite djeci više vremena.

Vodolija


Postavite se odlučnije u porodičnim odnosima, posebno ako ste se udaljili jedni od drugih. Bračne veze doživjeće osvježenje, a samci se zainteresovati za osobu koja živi u drugom gradu. Nemogućnost da se viđate nadoknađivaćete telefonskim razgovorima. Moraćete uložiti više energije u komunikaciju s članom porodice koji će biti sklon kritikovanju.

Ribe


Iako vas čeka gomila obaveza, uz dobru organizaciju sve ćete stići da uradite. Ostaće vam dovoljno vremena za sebe. Moguća je posjeta prijatelja kojeg dugo niste vidjeli. Prikupljaćete informacije vezane za kupovinu računara ili mobilnog telefona, a oni koji su već uspjeli uštediti novac, danas bi nešto od navedenog mogli i kupiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info