Dnevni horoskop za 10.11.2019.

0

Ovan


Godiće vam svi oblici fizičke akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Sada biste ga mogli definisati.

Bik


Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ako živite u staroj kući ili stanu, razmišljaćete o ulaganju u nove instalacije ili kupatilo, krečenje i nužne popravke. U tome ćete imati podršku cijele porodice.

Blizanci


Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnogo ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Samci, pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

Rak


Tokom jutra obavite planirane poslove kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Uprkos porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljicom, izlaska s društvom ili bioskopa, osjetićete novi talas energije. Mogli biste od prijatelja doznati da vas neko iz njegovog društva želi bolje upoznati.

Lav


Predstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Ljubavni odnosi ulaze u razdoblje preispitivanja odnosa i zajedničke budućnosti – donijećete konkretne odluke.

Djevica


Moguća je prolazna nesloga između roditelja, a u čiju se raspravu ne trebate uplitati. Pustite ih da sami riješe svoj problem. Ulagaćete priličnu količinu energije u obavljanje zadataka i djelovati u uslovima pojačanog stresa. Ne reagujte razdražljivo na opaske bližnjih, a posebno partnera. Veče donosi smirivanje većine napetih situacija.

Vaga


Čitanje, gledanje filmova i hobiji obogatiće vam dan. Ukoliko želite probuditi uspavane emocije, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom radne sedmice niste stigli. Biće vam izrazito bitna podrška voljenih, naročito ako razmišljate o zaposlenju ili promjeni posla.

Škorpija


Porodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

Strijelac


Željećete da lijepo izgledate, naročito ako se pripremate za izlazak. Savršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, ali emocionalno ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zavređuje.

Jarac


Mogli biste se prisjetiti drage osobe koju niste dugo čuli ni vidjeli. Neka vam ne bude teško kontaktirati je i doznati šta ima novo u njenom životu. Učestvovaćete u intimnim i poslovnim problemima bliskih osoba, a moguće je da budete i učesnik intrige. Prijatelji će vam trebati radi otklanjanja malodušnosti.

Vodolija


Nećete pogriješiti ako odete u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i razgovor o nekim sasvim drugim temama od onih koje vodite kod kuće. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali pa ne propuštajte poziv za izlazak.

Ribe


Imate potrebu da u vaš život uvedete promjene, ali još uvijek ne znate šta su vam prioriteti. Poslušajte jedan unutrašnji glas ili savjet osobe koja vas dobro poznaje i nećete pogriješiti. Ukoliko ste raspoloženi za avanturu ili kraća putovanja, dobro se organizujte i isplanirajte sve troškove. Moguće je da ćete postupati prilično neracionalno, a posljedice osjetiti tek kasnije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info