MANGO: 5 najpopularnijih modela pantalona za ovu jesen

0

Jesenja sezona je vrijeme i kada jednostavno moramo, u svakodnevni stajling, uvrstiti i pantalone. Doduše, nije da ih ne nosimo i tokom drugih sezona, ali kada su u pitanju hladni jesenji dani, pantalone su svakako jedan od komada garderobe koji su nam prvi izbor.

Kako pratimo trendove (naravno, ne pod svaku cijenu) te želimo da imamo veoma moderan stajling, ove jesenje sezone se zaputite u MANGO i birajte jedan (ili čak sve) od sljedećih modela pantalona – one su moderne i popularne, a savršene za jesenju sezonu.

Blago plisirane


Plisirane komade garderobe možete nositi u svim prilikama, a u prvom planu su suknje i haljine u ovom stilu. Iako su one među najpopularnijim modelima garderobe u datom stilu, još jedan komad garderobe veoma nam je interesantan, a gotovo uvijek je poželjan – sasvim vam je jasno kako je riječ o pantalonama.

Iako u ovom konkretnom slučaju postoji više modela, ove jesenje sezone birajte one koji su blago plisirani. Šta to znači? Riječ je o pantalonama koje na vrhu, ispod pojasa, imaju jednu do dvije falte, a usljed kojih se stvara blago plisirani stil. Dužinu i boju pantalona birajte prema ličnim preferencijama, a ono na što bi trebalo da obratite pažnju jeste da su pantalone skrojene od nešto toplijih materijala.

Moderni karirani dezen


Tokom jesenje sezone, kao i svake druge uostalom, u prvom planu su određeni trendovi. Međutim, kada je u pitanju jesen, trend koji nam se stalno vraća i koji je veoma popularan jeste karirani dezen. Karirane suknje, haljine, majice, pantalone pa čak i asesoari uzimaju primat tokom jesenje sezone, a ove jeseni možete birati pantalone sa modernijom verzijom pomenutog dezena.

O čemu se radi? Obično je riječ o pantalonama kod kojih je podloga tamna (crna, teget, siva i slično), a preko kojih se prostiru svijetle linije (bijele, bež, crvene, ružičaste…) i koje formiraju nešto veće kvadratiće. Ovo je veoma popularan dezen, a kada je riječ o pantalonama, činjenica je da ih možete ukombinovati u bilo koji stajling i nositi u svim prilikama.

Uske pantalone


Nemojte misliti kako su uske pantalone rezervisane samo za vitke dame – podjednako ih nose sve žene, bez obzira na oblik figure, a mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan i privlačan stajling (naravno, sve u zavisnosti od samog modela pantalona i toga s čim odlučite da ih kombinujete).

Ove jesenje sezone birajte uske MANGO pantalone kod kojih se nogavice završavaju na gležnjevima, jer su veoma moderne i popularne, a veoma dobre za kombinovanje sa raznim modelima obuće – od baletanki i čarapa-čizmica do klasičnih salonki i stileto gležnjerica.

Visoki struk


Ukoliko ste niska dama, onda vam je već poznato kako je prilično izazovno postići da izgledate malo više odnosno da dodate par centimetara svojoj silueti, ali nema brige, jer moda ima rješenje za sve. Naime, komadi garderobe sa visokim strukom mogu vam na veoma jednostavan način pomoći da to postignete, a pantalone su svakako jedan od omiljenih koje nosimo tokom jesenje sezone.

Ove jeseni možete birati i crne pantalone sa visokim strukom i dobiti još jedan fantastičan efekat – naime, ukoliko odlučite da ih kombinujete sa svijetlim gornjim dijelom (to može biti bilo koja nijansa bijele ili krem), dobijate klasični kolor-bloking trend (kombinovanje komada garderobe kontrastnih boja), a koji vam može pomoći da, osim da vizuelno izgledate više, izgledate i vitkije.

Sitni karirani dezen


Kao što već napomenusmo, karirani dezen najpopularniji je tokom jesenje sezone, a ove jeseni rado nosimo pantalone koje su ukrašene ovim trendom. Još jedan odličan trend ove jesenje sezone jeste i nešto sitniji karirani dezen, a obično je riječ o neutralnim bojama od čega su izraziti predstavnik kombinacija sive boje i drugih neutrala.

Imajući u vidu kako je riječ o pantalonama koje su u neutralnoj nijansi, čak iako su ukrašene kariranim dezenom, možete ih kombinovati sa svim drugim bojama pa čak možete i pomalo “rizikovati” i biti veoma odvažne tako što ćete odlučiti da ih kombinujete sa drugim dezenima (najbolje je da i tu bude riječ o nešto sitnijem dezenu, ali nema greške ni ako je u pitanju krupni).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info