Dnevni horoskop za 03.11.2019.

0

Ovan


Pozitivan razvoj emotivnih zbivanja pomoći će da ostvarite čvrsto prijateljstvo u ljubavnoj vezi, a partner će postati nezamjenjiv oslonac. Osjećaćete se voljeno pa ćete imati više motiva da djelujete na drugim životnim područjima. Večernji izlazak obećava dosta zabave, a nekima i malo previše uzbuđenja.

Bik


Budući da ste u stresnom razdoblju, briga za zdravlje podstaknuće vas da poboljšate kvalitet života. Ako ste primijetili da se umarate brže nego inače, možda biste trebali smanjiti psihofizička naprezanja. Pazite da na ukućanima ne iskaljujete bijes izazvan problemima za koje oni nisu ni krivi.

Blizanci


Zanimljivosti očekuju one koji su tek ušli u novu vezu. Ono što će se događati, uvjeriće vas još jednom da ništa nije slučajno. Vaš odnos će u početku biti težak i zahtjevan, ali ako uložite dovoljno energije i strpljenja, dobićete zauzvrat i više nego očekujete. Stariji će uživati u društvu djece, mladih i onih koji se osjećaju mladima.

Rak


Ne očajavajte ako se neki planovi ne razvijaju onako kako ste željeli – ima još dovoljno vremena za njihovo ispunjenje. Budite oprezni u komunikaciji, a ako ste u dužoj ljubavnoj vezi, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Mogli biste partneru prigovarati da je rastrošan i neodgovoran prema novcu.

Lav


Pred vama su dani zaljubljivanja i obnavljanja strasti pa se što više družite i upoznajte nova lica. Sitni bračni nesporazumi biće samo prolazna iskušenja, koja će pomoći da bolje upoznate drugu stranu. Moć uvjeravanja biće vaša jača strana pa tu osobinu iskoristite ako nekog bitnog želite u nešto uvjeriti.

Djevica


Prisjećaćete se prošlih dana i osjetiti nostalgiju za nečim što je odavno iza vas. Nemojte se mučiti. Razgovor s prijateljem uputiće vas na rješenje problema. Rješavanje porodičnih poslova zaokupiće vam pažnju i crpiti energiju. Smetaće vam gužva, kao i razgovori s pojedincima koji su vam iritantni.

Vaga


Postaće vam jasno šta želite i čime niste zadovoljni, a otvoren razgovor s partnerom pružiće vam priliku da unesete željene promjene u emotivni odnos. Bićete druželjubivi i zabavljati druge raznim šalama. Ukoliko večeras izlazite sa prijateljima, dobar provod je zagarantovan.

Škorpija


Odgovaraće vam odmor i bijeg od odgovornih poslova. Zatrebaće vam pomoć, ali ne računajte previše na ukućane, čije bi vas ponašanje moglo razočarati. Uzdajte se u svoje vlastite snage i većinu posla uspjećete sami uraditi. Ako ste u vezi ili braku, teško ćete prihvatati partnerovu diktaturu.

Strijelac


Lakše ćete ostvarivati ljubavne ideje, a slobodni bi se mogli zaljubiti. Duhovno orijentisani Strijelci privući će neko od alternativnih područja, a nije isključeno da se u nekoj situaciji povedete za intuicijom ili spoznate nešto novo. Porodične zadatke i obaveze obavljate nerado, ali shvatićete da možete računati na pomoć ukućana.

Jarac


Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima – ne započinjite svađu! Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emocionalnih nedoumica. Ako zanemarite svoju potrebu za dominacijom i pokažete više srdačnosti i strpljenja, iznenadiće vas brzi i povoljni rezultati.

Vodolija


Moraćete obaviti mnogo stvari, a vašeg strpljenja i naklonjenih ljudi biće malo. Biće vam zahtjevan privatni život. Prolazni negativni planetarni uticaji učiniće vas napetima i čangrizavima. Pomanjkanje takta biće sve primjetnije, ali ne samo kod vas, nego i kod partnera koji vam mnogo toga zamjeri.

Ribe


Ako imate neki važan sastanak, ne prepustite slučaju nijedan detalj. Isplanirajte potanko sve šta možete, posebno vodeći računa o vanjskom izgledu. Novi ljubavni počeci biće burni pa se nećete moći požaliti da vam manjka uzbuđenja. Mogli biste se upustiti u avanturu sa zanimljivom, ali nepostojanom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info