Dnevni horoskop za 30.10.2019.

0

Ovan


Nesuglasice s partnerom mogle bi kulminirati svađom. Kritičnost i tvrdoglavost neće vas nikud odvesti, ali štogod partner bude rekao, tjeraćete po svome. Izgladite ljubavne nesporazume i suočite se sa situacijama čije suočavanje predugo odlažete. Ako je potrebno, oprostite nekome nešto ili se izvinite.

Bik


Intenziviraćete susrete i saradnju s rođacima ili ljudima koji žive u drugom gradu. Slaćete jedni drugima poruke ili razgovarati telefonom vezano za rješavanje nekog problema. U ljubavi će biti nužno više ustupaka. Iza svog tvrdoglavog stava skrivaćete nesigurnost, ali baš danas imate priliku mnogo toga razjasniti.

Blizanci


Odlično se snalazite u poslovnim situacijama pa ćete biti najvještiji i najkreativniji u svojoj radnoj sredini, a vaše znanje će se i te kako cijeniti. Jedino bi vam finansijska situacija mogla zadavati glavobolje. Neplaćeni računi i zatezne kamate doći će na naplatu pa biste mogli posuditi novac kako biste sve platili.

Rak


Iznenadiće vas intenzitet i sadržaj susreta, razgovora i telefonskih poziva. Postaćete sve aktivniji i prisutniji u javnom životu. Planete će vas podsticati na izlaske i druženje, ali i zaljubljivanje. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotnog pola i zračiti ljubavnom energijom pa nije isključeno da vam neko i priđe.

Lav


Budite oprezni u svim poslovima i aktivnostima kojima niste vični. Neka vam najjače oružje bude strpljenje. Sve što kažete i način na koji to kažete, moglo bi biti pogrešno shvaćeno. Bilo bi pametno da se držite malo po strani, posebno kada su u pitanju tuđe rasprave. Ako niste sigurni šta vam je činiti u ljubavi, najbolje ne činite ništa.

Djevica


Skladni odnosi s okolinom i ugodna komunikacija s ljudima podržaće vaše dobro raspoloženje. Mogućnosti napredovanja su izvjesne, ali ćete se morati još malo strpiti ili potruditi. Istaknuta zavodljivost i šarm pribaviće vam novu simpatiju. Prijateljski odnos s nekim, koga ste upoznali putem interneta, pretvara se u ljubavni.

Vaga


Mogli biste prenagliti u nekim zaključcima ili zahladiti odnos s osobom koju ste smatrali prijateljem. Mjesečev uticaj onemogućavaće vas u iskazivanju emocija pa bi vaše riječi ili držanje mogli biti pogrešno shvaćeni. Bračne svađe biće posljedica vaše tvrdoglavosti ili razlika u karakteru, ali sve će proći bezbolno.

Škorpija


Putovanja, kretanje i komunikacija obećavaju uspjeh. Jasnoća vaših stavova i iskrenost u komunikaciji olakšaće vam sporazumijevanje s bližnjima. Znaćete se zabavljati, ali i ohrabriti one koji su u problemima. Bićete omiljeni u društvu, ali i traženi u poslovnim krugovima. Ako ste na putovanju, vratićete se kući puni utisaka.

Strijelac


Mogli biste se naći pred novim poslovnim prilikama koje će vam dolaziti preko prijatelja. Iako se takve situacije neće odvijati onoliko brzo koliko biste htjeli, budite strpljivi – sve se razvija u vašu korist. Ljubavna zbivanja će neke među vama dovesti u iskušenje, a nekima pomoći da shvate šta žele od svog ljubavnog odnosa.

Jarac


Nedostajaće vam unutrašnje ravnoteže i strpljenja. Moguća su emocionalna razočarenja i gubitak povjerenja u neke ljude, ali to je samo prolazna kriza. Iz vas će progovarati preosjetljivost i nagomilani psihički umor. Ne trošite vrijeme na aktivnosti koje ne donose željene rezultate, u kojima se ne snalazite ili dovoljno ne uživate.

Vodolija


Poslovni život odvijaće se željenim pravcem. Imaćete snage obavljati i više poslova istovremeno, a takođe ćete ispuniti očekivanja nadređenih. Bićete brižni prema djeci, nastojeći im u svemu ugoditi. Oni koji su zabrinuti za svoje zdravlje posjetiće doktora ili se zbog tegoba s kičmom početi baviti vježbanjem.

Ribe


Istaknuta je vaša kreativnost te sposobnost snalaženja u napetim situacijama. U poslu ćete uživati podršku saradnika, biti brzi i spretni bez obzira šta radili. Pregovori vezani za povišicu ili unapređenje počinju se realizovati. Odnosi s djecom biće vrlo dobri, ali ako imate tinejdžera, svakako provjerite njegove ocjene.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info