Dnevni horoskop za 28.10.2019.

0

Ovan


Krasiće vas odlična elokvencija i zapažanje. Pronalazićete zajednički jezik s ljudima koji su drugačiji od vas, čime ćete iskazati upućenost skoro u svaku problematiku. Bićete organizovani pa je dan pogodan za obavljanje aktivnosti za koje inače nemate strpljenja. Neko koga dugo niste vidjeli mogao bi vas telefonski kontaktirati.

Bik


Osjećaćete se usamljeno i neshvaćeno, čak iako ste okruženi ljudima. Brige će umanjiti vašu sposobnost logičkog procjenjivanja i pozitivnog pristupa ljubavi, ali već sutra optimističnije ćete razmišljati. Prepustite li se čaroliji udvaranja, ne očekujte više nego što vam okolnosti dopuštaju, barem kada je riječ o današnjem danu.

Blizanci


Svojim šarmom i jednostavnim nastupom privlačićete pažnju okoline. Uživaćete u sportskim aktivnostima, a oni kojima nije do fizičkih napora, zadovoljstvo će pronaći odlaskom u bioskop. Ako ste privremeno bili razdvojeni od voljene osobe, predstoji vam strastveni susret. Od nekoga biste mogli primiti lijep poklon ili kompliment.

Rak


Biće vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećaćete se nesigurno i nedoraslo izazovima, ali kada strah popusti shvatićete da je lakše nego što vam se činilo. Partner neće s vama lako izlaziti nakraj. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome pa će vam prigovarati da ste tvrdoglavi i da vam se ništa ne da dokazati.

Lav


Pripremate li se za ispit ili izlaganje pred ljudima, bićete uvjerljivi i uspješni. Iskoriste dan za rješavanje problema, jer će prepreka biti manje. Osjetićete poriv za iskorakom iz svakodnevnice i ubacićete dašak originalnosti u sve aktivnosti. Odlično ćete se snalaziti u pomalo nesvakidašnjim okolnostima i situacijama.

Djevica


Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Ukoliko osjetite glavobolju, uzrok može biti i psihičke prirode, posebno ako ste izloženi stresu. Ne osamljujte se – ma koliko smatrali da vam je odmor neophodan, dobro društvo najbolje će vas opustiti.

Vaga


Stavite naglasak na odnos s partnerom, jer postoje manje prepreke koje morate prebroditi. Vaše želje neće biti u skladu s težnjama druge strane, ali izvjesno je da ćete idućih dana više pregovarati i privesti kraju dotrajale odnose i istovremeno ulaziti u nove. Zdravlje vam je osjetljivo, nemojte dopustiti da neke tegobe uzmu maha.

Škorpija


Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite ili su vam se nagomilali neplaćeni računi. Dio dana posvetite prijateljima. Iziđite im ususret ako vas mole za pomoć ili uslugu koja iziskuje dodatni angažman. Vaše raspoloženje može zavisiti i od kvaliteta ljubavnog života.

Strijelac


Briljiraćete u poslovima u kojima možete upotrijebiti umne i komunikacijske sposobnosti. Imate li novčanih problema, snalažljivost će vam pomoći da ih brzo riješite. Djeca su na svojevrsnoj prekretnici. Bitno je da im date dobar savjet ili pružite moralnu podršku što vama, snalažljivim Strijelcima, ne bi trebalo da bude problem.

Jarac


Razmislite šta govorite, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Budite diplomatični u poslovnim kontaktima. Bićete skloni povlačenju u sebe i nespremni na komunikaciju. Postupak voljene osobe ili roditelja dovode vas pred gotov čin. Uprkos tome, izborite se za sebe. Ukoliko patite od umora, povećajte unos vitamina.

Vodolija


Moguće su nesuglasice s partnerom. Izbjegavajte previše ozbiljne teme za razgovor i međusobno kritikovanje. Ni na radnom mjestu dan neće proći bez napete situacije. Nemojte učestvovati u tuđim raspravama, jer vam to nije potrebno. Porodicu ne zamarajte problemima koje možete sami riješiti.

Ribe


Snalazićete se na razne načine, kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete kredit zahtijevaće više napora, a najviše će vas nervirati spora birokratija. U takvim i sličnim situacijama do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenost cilju pa vas ništa neće moći skrenuti sa zacrtanog puta.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info