Vodolija: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku novembra ući u znak Strijelca i otvoriće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa jednom ženom, sa kojom ćete u budućnosti imati obostrano korisne poslovne odnose i značajne dobitke na polju novca.

Mars će 09. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da odložite poslovna putovanja u inostranstvo ako ste ih planirali. Nailazićete na spletke i pokušaje nekih osoba da vam nanesu štetu i prigrabe ličnu korist.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla, što će vam donijeti pogodnosti da nastavite sa razvojem planova sa kojima ste bili u zaostatku u proteklom periodu. Uspjećete da pokrenete i nove poslovne projekte.

Sekstil Marsa sa Jupiterom donijeće vam, sredinom novembra, dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerima. Poboljšaćete saldo na vašem računu. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpije, gdje je snažan i u vladarstvu.

Kako je to ujedno i vaše polje posla i karijere, pojačaće vašu motivaciju i usmjerićete sve svoje napore u zauzimanje boljih pozicija na svom radnom mjestu. Moguće je da dođe i do unapređenja. Vaš autoritet i stručne sposobnosti će se poboljšati i to će vam donijeti uspjeh u svemu čega se prihvatite da radite.

Merkur će krenuti direktno i biće vam mnogo lakše da planirate, da se dogovarate i da organizujete sve što je neophodno. Budite pažljivi 24. novembra, kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom, jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama prilikom postizanja rokova. Neke rokove ćete morati da pomjerite i to će vam nanijeti gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, praviće 08. novembra trigon sa Saturnom i sekstil sa Neptunom. Sa voljenom osobom ćete ostvariti važne zajedničke ciljeve, što će unijeti više sklada i stabilnosti u vašu vezu. Osjećaćete pojačanu potrebu za zajedničkim romantičnim trenucima i potrudićete se da to ostvarite. U tome ćete biti saglasni oboje.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete ranija neslaganja i da poboljšate komunikaciju. Merkur će krenuti direktno u drugoj polovini novembra i počećete da se dogovarate oko novih zajedničkih planova. 22. Novembra će Sunce ući u znak Strijelca i počećete više zajedno da izlazite i da se družite sa prijateljima.

Ako ste slobodni, mada volite da budete samostalni i slobodni i mada ste skloniji slobodnim i neobaveznim vezama, ovog mjeseca ćete osjećati snažnu potrebu da uđete u vezu koja bi bila stabilna, ozbiljna i na duže staze.

Pružiće vam se mogućnost za takvu vrstu veze, jer ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi duboke emocije i koju ćete doživjeti kao srodnu dušu. Poslije nekoliko stidljivo razmijenjenih poruka, počećete da se viđate i izlazite. Do kraja novembra ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Vodolije će početi da razmišljaju da li da pokušaju nešto više sa osobom sa kojom u proteklom periodu često provode slobodno vrijeme. Biće vam ubrzo jasno da i druga strana isto razmišlja i da je vaš odnos više od prijateljstva.

Zdravlje. Očekuje vas promjenjivo, ali ipak ne i otežano zdravlje. Izbjegavajte duži boravak na vjetru i hladnoći, jer ćete biti podložni prehladi i upalama u predjelu grla i urinarnog trakta.

Vaša otpornost na stresne okolnosti će biti umanjena pa je važno da se redovno odmarate i da imate vremena za psihofizičku relaksaciju. Krajem mjeseca će vam biti slabija cirkulacija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info